Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mikor, mennyi idő után, miből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor, mennyi idő után, miből döbbentél rá, hogy akivel összekötötted az életed, talán mégsem a nagy Ő?

Figyelt kérdés
Kor és nem is érdekelne.
2014. máj. 13. 21:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet veletek! A nagy Ő azt jelenti,hogy vele élem le az életemet,hogy tisztelem és becsülöm és felnézek rá és rajongok érte!Ha ezt nem érdemli meg akkor nem nagy Ő,de még kicsi se!Jelzem azt,hogy ő a nagy Ő csak hosszú évek múltán lehet kijelenteni amikor már nem ígéretek vannak hanem bizonyíték!Nem az a lényeg,hogy ki volt az első szerelmed,hanem ,hogy ki az utolsó! Ő!:)
2014. máj. 14. 00:29
 12/14 heady1986 válasza:
100%

Hát Hölgyek!

Én 10 év után kezdem úgy érezni, hogy lefáradtam. Nálunk minden úgy indult, mint a mesékben. A férjem jól menő vállakozó volt, nem voltsemmire gondunk, utaztunk, szórakoztunk, éltünk. Azután jött egy hiba, amitől tönkrement a cége és ebből ő nem tud kimászni, sem anyagilag sem lelkileg. Jelenleg az én nevemen is hatalmas tartozás van, amit szépen lassal törlesztek. Kaptam nem rég egy munkát, ami elég jól fizet, csak hát a letiltás elviszi a felét. Munka után hazamegyek és ő elvárja tőlem, hogy minden tipp topp legyen, annak ellenére, hogy ő nem csinál otthon semmit, csak tévézik és alszik (mert munkát vmilyen okból kifolyólag nem talál). Minden nap a legapróbb részletekbe beleköt, kezdve a hajam nem így állt reggel, reggel nem így volt kifestve a szemed stb. Akkora felelősséget tett rám az évek alatt, mert ő nem tud felállni a kakiból, hogy én érzem magamon elfáradtam. Már nagyon nézelődöm lakás ügyileg is, de félek elköltözni, mert hogyan élek meg egyedül albérletben 100 e ft-ból egy gyerekkel, a másik még minidg azt nézem, hogy vele mi lesz ha elhagyom.

Tegnap rádöbbentettek arra, hogy ez a házasság nem folytatódhat csak az én vállamon. Vagy kilépek belőle, vagy elveszítem önmagam. Én inkább önmagam választom és keresem a megoldást. És hiszek abban, hogy jeleket észre kell venni és tudatosítani magunkban, hogy ami velünk történik az nem véletlen, annak oka van. Úgy goldolom, hogy az új munkhelyet is azért kaptam meg, mert lépnem kell az újdonság felé. Ti hogy gondoljátok?

2014. máj. 15. 12:46
 13/14 anonim ***** válasza:

a nagy o nem letezik elvarasok vannak mindket fel reszerol amik megolik a kapcsolatot.

Vannak almok kepeamit a masikra vetitunk ugy erezzuk ez az igazi pont passzol pont jo.

Aztan jon a hetkoznapi mamor ket gyarlo ember emberbol es jonnek az elvarasok a fusztraciok.

aztan ugy erzi az egyik mas mashol neki jobb szebb tobb jar ugyancsak elvarasok es onertekeles.

Es lep... aztan a kor kezdodik ujra.

A nagy o nincs de ha van turelem tolerancia osszecsiszolodas akkor lehet a masik egy eletre szolo csak ezt kozossen tanulni kell es foleg beszelni rola

Ha nincs kiskapu max szetmegyunk akkor a kapcsolat is tartosabb lesz.

Utolso valaszolo beszelj a ferjeddel .

2014. máj. 15. 12:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedves 12:46!..A jeleket a azért kaptad a munkát is azért kaptad, de még mindig nem értél meg a változásra. Különben bizonyosságod lenne, de még ahogy leírod bizonytalan vagy., mástól várod a visszaigazolást. Ha bizonyos leszel, lépni fogsz, vagy másfelé visz a változás szele.
2014. máj. 15. 22:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!