Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig az en felelosegem?
A ferjemnek rosszulet miatt lett balesete, nagyon agodtam erte de felepult szerencsere. Vigyazznia kell magara.
En terhes voltam, es szules utan masfel evig otthon voltam es a kicsi melett vele is "foglalkoztam". Vissza mentem dolgozni mar nem volt annyi idom, o meg torodik magaval ugy ahogy kellene (azt mondja megszokta, hogy en torodok vele).
Rosszul lett orvoshoz kellett mennunk, az aszisztens "lecseszett" hogy miert nem vigyazzok a ferjemre (szo szerint ezt mondta) mert a ferfiakra vigyazzni kell.
Ez az en feleloseggem?

Nem a Te felelosseged, hisz felnott ember.
Az orvosnak meg gyogyitani kell, nem csaladi tanacsokat osztogatni!

Ne törődj vele, hogy Nagyeszű Juliska asszisztensnő mit beszél. Biztos valakinek a valakije, úgy jutott ebbe az állásba.
Férjedet nem örökbefogadás , hanem házasságkötés útján kaptad. Nőjön fel!

jaj, az asszisztensnők mindig butaságokat beszélnek.:) Csak forgasd rá a szemed, amikor beszél, nem vetted észre, hogy az orvosok is azt csinálják?:)) Nem ok nélkül.
Dehogy kellene neked ellátnod, hiszen felnőtt, de ha pl. nem szedi a gyógyszereit, mert életképtelen, és te egy életképtelen emberhez mentél feleségül, akkor készítsd ki őket, hiszen vállaltad.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!