Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szexis ötletek kellenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexis ötletek kellenek a barátom szülinapjára. Ötlet? (Én lennék az ajándék)

Figyelt kérdés
Szóval, vettem neki valamit, aminek tudom, hogy örülni fog,de szeretném meglepni egy kis huncutsággal. Nem arról van szó, hogy nekem nincs képzelőerőm, de nyitott vagyok az ötletedre, hátha pikánsabb a fantáziád, mint nekem. Előre is nagyon köszönöm és trollkodás nélkül ha lehet . (Nemet és kort is ha nem probléma.)

2016. jún. 20. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem kell túlspilázni sztem, mert egy jó szopásnál nincs felemelőbb, de ha már mindenáron akarsz, akkor lehetne mondjuk

- meztelenül fogadod, de tejszínhab takarja a melleidet és a puncidat

(Hint: össze fogjátok gányolni az ágyat és légy elővigyázatos, hogy ne apukádnak, a postásnak vagy a szomszéd, büdös szájú, félszemű Pistikéjének nyiss ajtót)

- Amolyan nagyon durván rövid szoknya, bugyi nélkül, top és copfokban a hajad

- Szétszaggatott, itt-ott lyukas harisnyában pucsitasz be elé

- Gyertyákat gyújtasz és lefekteted az ágyra és olajjal(kb 800Ft.- a Tecsóban egy jobb illatú masszázsolaj) nagyon megmasszírozod

- Nagy ku.vásra fested magad(szemek, rúzs, köröm) és magassarkúban lenyomod az ágyra és kegyetlenül leszopod

Ha igazán jófej vagy, mindegyiket megcsinálod vele egymást követő napokon. Erősen kétlem, hogy a rá következő hetekben elhagyna téged ;)

2016. jún. 20. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

Ez valahol a legalja.

Már az is szomorú ha valaki nem tudja hogy mit adjon a barátjának; és akkor jön az hogy ha nem találok ki semmit akkor szexet még mindig adhatok, de hogy már a szexhez is ötletet kelljen gyűjteni a gyakoriról az már valami olyan mértékű szellemi nyomorúságot áraszt hogy monitoron keresztül elhervadt itt a virág az asztalomon.

2016. jún. 20. 22:07
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

2-es

Ez most mire volt jó?

Ez a kiscsaj legalább igyekszik egy jó dugást adni a srácának. Sok nő korhadt fadarabként fekszik a "kötelező" havi döfködéshez is...

Próbál, keres, kutat újszerű dolgok után. Mennyivel jobb az, aki nem hajlandó még szopni sem, de azzal vigasztalja magát(és a pasiját), hogy de ő úgy ugrál a fa.zon, mint egy dugattyú, szóval ő "jó az ágyban" anélkül is?

2016. jún. 20. 22:15
 4/6 anonim ***** válasza:
58%

Es amugy is leirta, hogy mar vett neki ezenfelul valamit, szoval feleseges itt pocskondiazni barkit is, csak azert mert te nem tudsz olvasni.

Kerdezo, en masszazst ajanlok. Kellemes, lazulos kornyezetben, gyertyakkal esetleg bekeszitett kad forro furdo. Szulinaphoz nekem valamiert az ilyen nyugisabb dolgok illenek:)

2016. jún. 20. 22:29
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Egyik kolleganőm beöltözött olyan ruhába, mintha egy süti lenne, kvázi ez volt az ajándéka. Régen a barátnőm piros fűzős fehérneműt vett fel, azzal lepett meg. Cukorból készült fehérnemű se rossz ötlet, bár az drága.
2016. jún. 21. 10:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is egy szexi fehérneműt vennék. Én valentin napra vettem egy fűzős fehérnemű szettet a párom majd megőrült érte. Azóta is sokszor elő kerül nagyon szereti. Vettem már randibugyit is bár azt az ő kívánságára. Azt is mondhatod neki, hogy most bármit kérhet tőled az ágyban. Egyébként meg én is mindig kétféle ajándékot adok a páromnak. Egy publikusat amiről tudom hogy örülne neki meg valami 18+-osat mert a hétköznapokban nem mindig van időnk/ energiánk teljeskörűen kielégíteni egymást legtöbbször csak egy laza gyors szerelmeskedés fér bele és így nagyon is jól tud esni ajándékba egy kis extra kényeztetés.
2016. jún. 21. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!