Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jelent valamit hogy a szeretőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent valamit hogy a szeretőm akivel régóta tart a viszonyunk megtartotta a telefonjában a kislányomal készült fényképeket amit küldtem neki nem törölte érezhet írántam ?

Figyelt kérdés

48F

27N

okt. 31. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Persze, hamarosan a gyereked is a nevére veszi meg a feleségét is elhagyja.
okt. 31. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Jó sok eszed van ha 50 eves csalados fosszerrel dugatod magad
okt. 31. 20:57
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Most vagy ez, vagy az egyén egy kissé(?) pedo.
okt. 31. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Dugópajtinak miért küldözgetsz képeket a gyerekedről? És miért nézel bele a telefonjába?
nov. 1. 08:46
 5/9 A kérdező kommentje:
#4 Nem a gyerekemet küldtem el hanem magamat amin a gyerekel vagyok 2képet és nem nézem a telefonját hanem Ö monta amikor beszélgetünk
nov. 1. 09:10
 6/9 A kérdező kommentje:
És Ö kérte hogy küldjek képet mert már rég talizunk látni szeretet volna Ö is küldött de én azt töröltem
nov. 1. 09:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Csak ő tudja, hogy mit érez. Lehet, hogy csak a barátságot, a köteléket erősíti az ilyen gesztusokkal. A húgomnak is volt ilyen kapcsolata, a férje halála után 4 évvel. Néha mentek moziba, vitt a gyereknek csokit, húsvétra kis ajándékot, de ennyi. Megmondta, hogy ott a 3 kamasz gyerek, nagy háza, nyaralója, közös vállalkozás, ő már 50 éves, nem válik. Fenntartotta volna a kapcsolatot, mert

nem kapna a maga korában egykönnyen másik barátnőt. A húgom rövid úton feladta.

Lehet, csak mondta a szeretőd, hogy a képeket megőrizte. Meg is mutatta neked?

Még fiatal vagy. Muszáj ilyen ingoványos kapcsolatra pazarolnod a maradék fiatalságodat?

Mélyebb, jobb ez a kapcsolat már nem lesz, perspektívája nincs.

nov. 21. 07:01
 8/9 anonim ***** válasza:
57%

A nőt a gyerekén keresztül lehet a legjobban megfogni.

“Régen találkoztunk”, írod. Hát azon kívül, hogy egy tipikus kommunikáció trükk, másról nincs szó. Rég találkoztatok, kedve támadt egy kis találkozásra. Ezt érzi, nem többet.

nov. 21. 07:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet a gyerekedet kedvelte meg es o hianyzik neki nem te.
nov. 21. 16:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!