Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kamagrát találtam?

Kamagrát találtam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férjem akta táskájában találtam egy doboz kamagrát. Még nem hiányzik belőle. Velem már nem nagyon szexel, folyton fáradt, tényleg sokat dolgozik. De nem említette, hogy impotencia gondjai lennének. Mostanában elég kedves velem... Gyanús volt, így kutakodtam. Nagyon el vagyok keseredve, ezt soha nem gondoltam volna róla, hogy meg akar csalni. Nem tudom miért, nagyon bízom benne, hig, hogy velem akarja használni. Legutóbbi együttlétunkkor (meg úgy elég sokszor) ő nagyon hamar elélvez, pont mikor nekem megjön a kedvem. De úgyhagy. Nem elégít ki. Legutóbb mondtam neki, hogy legközelebbi alkalommal majd velem kezdjük, mert ez így nekem nagyon rossz. Ez volt négy hónapja.

Mi lesz, ha legközelebb megnézem a doboz és hiányzik belőle? És hozzám sem nyúlt? Vagy mit csináljak most? Annyira kétségbe vagyok esve. Van két kisgyerekünk. Hitel a házon :( nem tudom mitévő legyek. Hogyan derítsem ki? Ha most rákérdezek, tuti letagaadja, azt mondaná valami haverjáé. De megtaláltam az emailt is a rendelésről... Segítséget kérek mert nem látok tisztán!

2025. dec. 23. 19:54
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
36%
Nem lehet, hogy veled akarja elhasználni, csak nem akarja mondani, mert elég sok nő reagál erre gúnyolódással "még a pöcsödet sem tudod önállóan felállítani, te szerencsétlen szar!" vagy kezd szerető után nézni "mert már nem tud rá férfiként tekinteni többé".
2025. dec. 23. 20:09
 2/52 A kérdező kommentje:
Nem tudom :( nem hiszem. Valahogy azt érzem, szeretője van/lesz
2025. dec. 23. 20:10
 3/52 anonim ***** válasza:
32%
Én ezért is váltam el. Kutakodott utánam, önálló életem nem volt, nemhogy én időm. Utána jött a féltékenységi rohamai. Én nem szedtem, szedek semmit, senki nem volt az életemben de mégis . Elegem lett és léptem. Te is erre az útra fogsz térni, csak kutakodj utána tovább. Lehet hogy a te füled mögött vaj van, vagy tetszik valaki és ezért csinálod.
2025. dec. 23. 20:19
 4/52 anonim ***** válasza:
63%

"Ez volt négy hónapja"

Azért az durva. 4 hónap alatt nem is volt semmi?

Én szexkapcsolatban is fáradtan simán izgattam kézzel a SZEXPARNTNEREMET, mert tudtam vágyik dolgokra. Tényleg nagyon KO kellett legyek, ha még ezt is kihagytam. Azért elég gáz, ha valaki ennyire nem próbál a másik kedvében járni, 4 hónapig főleg. Vajon én is beleöregszem egyszer egy ilyen kapcsolatba?

2025. dec. 23. 20:20
 5/52 anonim ***** válasza:
83%

Hát, sztem átlag férfinak úgy 3 naponta jól esne némi szex, akár fáradtan is. Ezek a hónapos szünetek felfoghatatlanok.

Nem lehet erről őszintén beszélni?

A sokat dolgozik, persze lehet szerető is.

2025. dec. 23. 21:02
 6/52 A kérdező kommentje:
Amikor rákérdezek, azt mondja fáradt. Kérdeztem, nem hiányzik neki a szex? Azt mondta nem, megoldja a fürdőkádban... Mondtam, nekem azért hiányzik, nem is a szex a lényeg, hanem az összebújás, simogatás :( egyszerűen nem érdekli. Nem akar jót nekem. Ezért találom furcsának a kamagrát. Szerintem nem rám készül
2025. dec. 23. 21:29
 7/52 A kérdező kommentje:
Önkielégítésre lehet ilyet használni? Azt tudom, majdnem minden nap a kádban megoldja magának.
2025. dec. 23. 21:55
 8/52 anonim ***** válasza:
100%

#6:

Ez egyre gázabb.

Nincs szex oké stressz stb, de nincs összebújás, simogatás? Akkor mégis mi van? Egymás mellett élés?

Megoldja magának??? Minek neki feleség? :D de most komolyan...

2025. dec. 23. 22:09
 9/52 A kérdező kommentje:
Csak a szokásos :( mossak főzzek takarítsak, rendezzem a gyerekeket, neki semmi dolga ne legyen itthon. Ráadásul még pénzt sem ad, a gyerek után, amit kapok 270 ezer plusz családi pótlék, ebből osztok be mindent. Jó, néha nagybevásárol, de mindent nekem le kell írnom, a hűtőt ki se nyitja, mi kell itthonra
2025. dec. 23. 22:22
 10/52 anonim ***** válasza:
88%

#9:

Nem kéne kicsit beszélgetned vele, hogy ideje lenne javítani a dolgokon? Nem csak a szexben...

2025. dec. 23. 22:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Valaki probálta már a Kamagra Gold 100mg-tabit? Vélemények? Mellék hatások? (Bővebben lentebb)

Részemről semmi gond nincs a merevedésemmel. Viszont ha aktusra kerül sor valahogy kb 10-15percnél tovább nem bírom! Akkár mennyire koncentrálok,akkár mennyire próbálkozom és lehetek akár milyen technikás is semmit nem érek el! 21éves vagyok próbáltam nagyon sok...

A kamagranak van utóhatása?

Vettem be nőit. Akkor hatása nem volt. Viszont hétköznap folyamatosan bizsergek. Míg nem szedtem be ilyet nem volt ilyen.munahelyen kicsit kellemetlenül érzem így magam még ha nem is tudják mi bajom..

Kamagrát próbálta már valaki?

Tudom hogy az országban nem legális illetve sok a hamisítvány, de aki próbálta milyen véleménnyel van róla? merevedési zavart képes megszüntetni? melyik fajtát javasolnátok?

Páromnál kamagra volt és valószínű kupiban is járt. Mit gondoltok erről?

Máskor is volt haverokkal,de azt mondta h ő nem b-sz-tt,csak a haverjait fizette be. Idáig ok,és el is hiszem,de régóta rossz a kapcsink én nem szeretem vele a sz-xet,és iszik szinte havi 2*. Próbált leszokni pár hónapra, de azt mondta semmi értelme ugyhogy utána...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!