Kamagra es clavin?

válasza:

válasza:Hát ez semmi jót nem jelent szerintem továbbra sem. Ha nem lenne valami stiklije, akkor ugye megosztaná veled hogy mire kell neki, nem?
Biztos nem edzésre...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én spec a feleségem miatt vettem mivel nem tudtam megdugni. Ezekkel sem. Ha horogra akadt egy fiatl csinos nő azt viszont spontán szer nélkül is.
Vén Róka

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Részemről semmi gond nincs a merevedésemmel. Viszont ha aktusra kerül sor valahogy kb 10-15percnél tovább nem bírom! Akkár mennyire koncentrálok,akkár mennyire próbálkozom és lehetek akár milyen technikás is semmit nem érek el! 21éves vagyok próbáltam nagyon sok...
Személyes tapasztalat van esetleg ezzel kapcsolatban ?
Máskor is volt haverokkal,de azt mondta h ő nem b-sz-tt,csak a haverjait fizette be. Idáig ok,és el is hiszem,de régóta rossz a kapcsink én nem szeretem vele a sz-xet,és iszik szinte havi 2*. Próbált leszokni pár hónapra, de azt mondta semmi értelme ugyhogy utána...
Hatás, intenzitás, mellékhatások?! Tapasztalatok, barmi. Gyengebb mint a kamagra gold?
Vélemények? Mellék hatások?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!