Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kamagra es clavin?

Kamagra es clavin?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én írtam ki a kérdést, a Kamagra rendelés fellelésével kapcsolatban, közben megtaláltam az autóban a kamagrát, még nem hiányzik belőle. Viszont az edzős táskában találtam még Clavin nevű szert, húsz db, ebből sem hiányzik. Még. Egyelőre nem szólok, de tudnom kell, ezek mind potencianövelők? Vagy aki edz, azoknak valamiféle segéd szer? Vagy orgiára készül a férjem?
2025. dec. 26. 21:55
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez már réges rég nem házasság ahol már itt tartasz.
2025. dec. 26. 22:01
 2/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez semmi jót nem jelent szerintem továbbra sem. Ha nem lenne valami stiklije, akkor ugye megosztaná veled hogy mire kell neki, nem?

Biztos nem edzésre...

2025. dec. 26. 22:02
 3/42 anonim ***** válasza:
84%
Én a helyedben megnézném a telóját, munkahely, nyomozó, bármi.
2025. dec. 26. 22:04
 4/42 JackDanielsz ***** válasza:
100%
Ez mindkettő potencianövelő. Hogy miért van azt nem tudjuk, főleg, hogy nem is hiányzik belőle. Edzéshez biztosan nem kell és nem is segít semmiben. Ezek csak egy dologban segítenek, jobban áll a cerka. Valamire készül vagy készült de, hogy mire? Ennyi szer sok embernek elég. Nem lehet óránként szedni, sőt kamagrát csak felet ajánlanak előszörre. Azt értem, hogy esetleg ilyen a kiszerelés (bár nem tudom ilyen e) de akkor minek a másik szer is ha egyikből van 20drb.
2025. dec. 26. 22:13
 5/42 anonim ***** válasza:
62%
Lehet hogy meleg.
2025. dec. 26. 22:18
 6/42 anonim ***** válasza:
100%
Vagy szimplán kidobod elé az asztalra, hogy akkor most ideje megmagyaráznia. Meg a telefont is megmutatni.
2025. dec. 26. 22:20
 7/42 A kérdező kommentje:
Ahogy ismerem, úgyis letagadja, hogy az övé, hazudna, hogy haveré, vagy ilyesmi. Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ez velem történik :(
2025. dec. 26. 23:12
 8/42 anonim ***** válasza:
48%

Én spec a feleségem miatt vettem mivel nem tudtam megdugni. Ezekkel sem. Ha horogra akadt egy fiatl csinos nő azt viszont spontán szer nélkül is.

Vén Róka

2025. dec. 26. 23:18
 9/42 JackDanielsz ***** válasza:
91%
Na most olvastam el az eredeti kamagras kérdésed.. Nos én itt nem csak ez miatt aggódnék bár ezt már te is tudod. Amit írsz az agyrém. Szóval neki nem kellesz, nem nyúl hozzád de naponta kiveri a kádban. Akkor mégiscsak kell neki a szex, csak nem tőled. Azt már nem is értem, milyen pasi az akinek ott egy "éhes" nő és ő inkább naponta kiveri magának. Szóval a kamgra biztos nem neked lett szánva sajnos, önkielégítéshez meg abszolút felesleges, csak nem akar senki a tenyerével orgiázni órákig.
2025. dec. 26. 23:52
 10/42 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként szerintem mindegy is hogy mi, ennek a házasságnak szerintem annyi. :(
2025. dec. 27. 00:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Valaki probálta már a Kamagra Gold 100mg-tabit? Vélemények? Mellék hatások? (Bővebben lentebb)

Részemről semmi gond nincs a merevedésemmel. Viszont ha aktusra kerül sor valahogy kb 10-15percnél tovább nem bírom! Akkár mennyire koncentrálok,akkár mennyire próbálkozom és lehetek akár milyen technikás is semmit nem érek el! 21éves vagyok próbáltam nagyon sok...

Páromnál kamagra volt és valószínű kupiban is járt. Mit gondoltok erről?

Máskor is volt haverokkal,de azt mondta h ő nem b-sz-tt,csak a haverjait fizette be. Idáig ok,és el is hiszem,de régóta rossz a kapcsink én nem szeretem vele a sz-xet,és iszik szinte havi 2*. Próbált leszokni pár hónapra, de azt mondta semmi értelme ugyhogy utána...

Kamagra zselé?

Hatás, intenzitás, mellékhatások?! Tapasztalatok, barmi. Gyengebb mint a kamagra gold?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!