Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írhatja más nőnek fészen, azt hogy "szerelmem"?
Figyelt kérdés
Tudom nem szép dolog beleolvasni a fészes levelezésbe, de többször szerelmemnek nevezi azt a nőt. Olyat is írt neki, hogy szívesen lenne vele. A másik lánnyal vagy velem játszik? Hogy kérjem rajta számon? Nagyon fáj, hogy elolvastam :(2016. jún. 21. 10:08
2/5 A kérdező kommentje:
a srác barátnője
2016. jún. 21. 10:11
3/5 anonim válasza:
Akkor te is tudod a választ. Mindkettőtökkel szórakozik. Nem kell számon kérni, nem érdeklik az érzéseid. Ha így lenne, nem alázna meg. Te tudod, hogy neked mi fér bele, én ilyesmit nem fogadok el. Elvárom, hogy tiszteljenek, akkor is, ha épp nem vagyok jelen az adott helyzetben. És ez még csak járás, hogy fog viselkedni veled 5 év múlva, ha ilyenek már most beleférnek?
4/5 Ypszilon1980 válasza:
Lehet, hogy ő nem monogám. Bár ezek után nem hiszem, hogy te még érdekelnéd őt.
5/5 anonim válasza:
Szerintem mindkettőtökkel játszik. Ülj le vele és kérdezd meg hogy szerinte minden rendbe van-e köztetek. Közben nézz a szemébe és nézd a reakcióját. A párom is csinált hasonlót, mondjuk ő csak barátkozott más nővel, de kibeszélt engem, nekem meg róla mondott rossz dolgokat. Undorító ez a kettős játék, de megmondtam neki hogy válasszon hogy ő vagy én mert az nem baj ha van nő haverja, de nehogy már más nőknek mondja a magáét rólam. Azóta olyan mint a kisangyal. Mindent megtesz értem. Szerintem te is teszteld a párodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!