Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Valaki járt már így?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm kb. 2 hónapja össze jött egy pasival. A barátnőm 30 as, a pali 40 es. Első látásra nem tetszett nekem... 2 hete ismerkedtem meg vele személyesen. És nem csalódtam az ösztöneimbe. A csávó kétszer is úgy mond, meginvitált... Elsönek csak kacsingatot, próbált hozzám közel lenni, megérinteni.De ha csak úgy kitálalok a barátnőmnek tuti nem hiszi el éppen ellepi a rózsaszín köd. Inkább próbálom rádöbenteni arra, hogy nem hasznos számára ez a kapcsolat. Annyit sikerült elérnem, hogy nem akar most már össze költözni még vár egy kicsit... De úgy döntöttem ha vele marad ám legyen én már nemszolok... Mert a környezetembe rengeteg ilyen van és hiába próbáltam felnyitni a szemük csak az volt h én okoskodok....nem tudom felfogni, hogy tanult, okos, szép nők fogatlan, alkoholista, sörhasú trógerekkel élnek együtt és egyre több ilyet látok.szerintetek aljas vagyok ha ő nem eszmél fel én pedig nem szolok neki? Ti mit tennétek? Gondolkoztam, hogy bele megyek picci kis flörtbe és felveszem telóra de a saját kapcsolatom nem fogom kockáztatni . 23/l2016. júl. 3. 01:06
1/12 anonim válasza:
Szerintem törődj a pároddal. Vannak, akiknek muszáj elkövetni a saját hibáikat, némelyiket többször is, mire megtanulják a leckét.
2/12 MilitaryTurtle válasza:
Minden vereség egy lecke, a barátnôd elég idôs ahoz, hogy hozzon döntéseket és vállalja érte a felelôsséget.
Maradj a saját szerepednél, majd legyél ott ha rossz lesz neki.
3/12 anonim válasza:
Te sehogy ne avatkozz bele. És a közös találkozásokat pedig kerüld el, ne találkozz ezzel a pasival még úgy sem, hogy ott van a barátnőd. Max csak akkor,ha már neked is lesz párod,akkor 4esben még ok egy közös program.
4/12 A kérdező kommentje:
Én is azt gondolom, hogy megkell élni az élet minden oldalát. Egy hete nem voltam a barátnőméknél mert végzet a munkával már a csávóval mennek együtt haza.együtt vannak ha kell ha nem. Mint írtam nekem is van párom immáron 5 éve.
2016. júl. 3. 07:47
5/12 anonim válasza:
szerintem ne szólj bele. ha konkrétan rádnyomulna,azt viszont mondd el neki.
de amíg csak sejted,hogy ilyen a természete,addig ne szólj bele. ha tényleg megcsalós típus,akkor úgy is le fog bukni majd.
6/12 Költőnő? válasza:
A nyomulást elmondanám, de ezt is finoman és okosan kell. A többit bízd rá.
7/12 A kérdező kommentje:
Mondom kétszer kifejtette, hogy szivesen megdugna engem....
2016. júl. 3. 12:18
8/12 anonim válasza:
szerintem szakítsd meg velük a kapcsolatot.
9/12 A kérdező kommentje:
Mért kéne megszakítani a kapcsolatot? A csávóval nem is áll szándékomba tudomást se venni róla... A barátnőmet viszont nem fogom cserben hagyni...
2016. júl. 3. 13:04
10/12 anonim válasza:
Ha elmondod a barátnődnek, hogy a hapsija ajánlatot tett neked, számíts rá, hogy be fogja mesélni a nőjének, hogy te kezdtél ki vele. Beszélj a barátnőddel, mondd el neki, de biztosítsd róla, hogy nem szeretnéd, ha ez a barátságotok rovására menne. Amúgy meg hiába harmincas a barátnőd és rózsaszín köd lepi, elég infantilis, ha két hónap után össze akart költözni egy ilyen alakkal. Igaza van néhány hozzászólónak, az ő sorsa, majd reccsen egyet és belátja, hogy lüke volt. Tényleg szívből sajnálom a barátnődet, de ezt neki kell átélnie és feldolgoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!