Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most mégis mi fog történni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mégis mi fog történni? Segítség!

Figyelt kérdés
Megcsaltam a barátomat. Teljesen össze vagyok omolva, vagyis leszek, ha szakít. Ezért nem merem neki elmondani. Remegek. Valószínűleg TÉNYLEG összeomlanék, mehetnék pszichológushoz meg a többi. Nem tudom mi lenne velem. Azt hiszem tönkremennék. Nem merem elmondani. Rettegek hogy szakít. Imádom őt. De az sem megy, hogy nem mondom el, mert végtelenül őszinte ember vagyok, muszáj elmondanom, úgyis elmondom végül. Ismerem magam. Mindent kibökök, ilyen vagyok. Amit nem mondhatok ki, azt kif*som, szokta mondani anyám. De mi lesz? Nem történhet meg hogy szakít, mert összetörök. Ittas állapotban csókolóztam és rámásztam egy helyes kollégámra. Soha korábban nem voltam részeg. Pedig 20 vagyok, de soha sem ittam eddig. Nem fogja tudni elviselni ezt a barátom. Pedig nagyon szerelmes (volt) belém. Nem tudom mi legyen. Nem tudom feldolgozni, ha elhagy. Pszichikai problémáim vannak egy ideje.
2016. júl. 5. 03:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

Azért elég vicces helyzet az, amikor valaki megcsalja a másikat és utána még ő az áldozat. Vállald fel, akkor is tudtad hogy mi a következménye amikor belementél - mindegy hogy lefeküdtél e mással vagy csók - inkább ez arról szól te megcsalásnak tartod vagy sem.

Igen benne van, szakít, szenvedsz, túléled és egy életre megtanulod a leckét.

2016. júl. 5. 10:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Te inkabb attol felsz, h elveszited az, aki Teged szeret, nem pedig forditva!

Nem is rola irsz h Neki milyen lenne, nem erdemelte meg stb.. hanem 95% ban rolad szol.

Nem szereted őt! Egyaltalan nem! Csak hiszed. A szerelem nem ilyen.

A masik meg az , hogy az alkohol nem ment fel SEMMI alol!

2016. júl. 5. 10:17
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
K urva...
2016. júl. 5. 10:51
 14/14 anonim ***** válasza:
12%
A csók nem megcsalás. Ha az lenne, én már rengetegszer megcsaltam volna a barátnőm...
2016. júl. 7. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!