Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék romantikusabb, mit értsek ezalatt?
Igen említette
akkor epic
elkezdtem dolgozni diákként és a meló teljesen elveszi ezt a képességemet.
Ötleteket azért adhattok
Hohó, Szia cicamica.
Én tudom, hogy hogy lehetsz.
Van háromféle módszer amelyik jobban tetszik használod.
Kezdem:-> 1. Friss fosillatú cefrével locsold körbe magad és készen vagyunk, mehetsz buliba, akár vásárolni a pasiddal.
->2. Lehet egy olyan megoldás is, hogy körbekened friss elefántfossal a fejedet és a füledet pedig koromseprűvel kipiszkálod, mivel igencsak négymennyiségű a fülzsírod.
->3. Talán az is beválhat hogyha friss lófing parfümmel behinted magad és fingópárnát elrejtesz a farmerodba randi közbe.
Remélem sokat segítettem, szia.!
Most oltsalak?:D
fiú vagyok és 2 éves párkapcsolat és minden oké.
:)) na nee... milyen ismerős... 2éves párkapcsolat és az utóbbi hetekben a romantikáról beszélgettünk, én azt mondtam a barátomnak, hogy lehetne kicsit romantikusabb.
most ugye nem azt akarod mondani, hogy te is gyik.hu-n keresel tanácsot?:d már ha te vagy az, Dani:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!