Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy a csaj total megorult, mert órákig nem írtam vissza? Elkezdett írogatni, mint egy gép. Kérdezte, mikor találkozunk, én meg nem válaszoltam, nem is olvastam és erre elgurult nála a gyógyszer. Hosszabb ismeretség
Figyelt kérdés
2023. máj. 25. 17:54
21/32 anonim válasza:
Az esti nem kellett volna már..
De majd egyszer nehogy te is visszakapd ezt az élettől.
Ha valaki majd neked lesz fontos és így semmibe néz..
Ez a legrosszabb, nem tudom manapság annyi az emberekben hogy egyenesen tudjanak kommunikálni, még ha épp kellemetlen is az.
22/32 anonim válasza:
"Miért nincs annyi az emberekben"*
24/32 anonim válasza:
Így martam el magamtól az első szerelmemet 17 évesen. Egész nap írogattam, hívogattam, igazi hisztis p*csává váltam, ha nem válaszolt.
25/32 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy a csaj begőzőlt, de te nagyobb gáz vagy.
Mondjuk ha én lettem volna a helyében, talán egyszer írok, aztán elkönyvelem, hogy egy bunkó f@sz vagy aki max ahhoz nőtt fel, hogy a P***csével játszadozzon, de ne velem.
Ezt elk***tad, de gondolom téged nem is érdekel, különben írtál volna neki...
26/32 anonim válasza:
Ha még három együtt töltött év után csinálnád meg, akkor kb szóra se méltatnálak, hanem hagynálak a francba, de nem lenne visszaút sem.
27/32 A kérdező kommentje:
Akkr már megint én lennék a bűnbak ?
2023. máj. 25. 21:48
29/32 anonim válasza:
Igen, ez egyértelműen a te hibád. Remelem, többet szoba sem all veled :D
30/32 anonim válasza:
Kedves kérdező! Szokj hozzá, hogy mindig a pasi a bűnbak 😃 Dráma nélkül ugyebár nem is élet az élet😏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!