Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell rögtön bármilyen problémára ráhúzni, hogy menthetetlen tőle a kapcsolat?

Nagyon nagyon nagyon jó lenne ilyenkor példákat is hozni.
Gyűjts össze ilyen kérdéseket a kövi 1 hétben, és prezentáld majd őket. Akkor majd visszatérünk rá, elemezzük őket és átbeszéljük hogy jogosak, vagy sem a tanácsok.

"Gyűjts össze ilyen kérdéseket a kövi 1 hétben, és prezentáld majd őket."
De mit gyűjtsön össze könyörgöm,egy ilyen gyűjtőoldalt használsz ember! Tudja mindenki hogy mi megy itt,csak neked nem tűnt fel?

Személyesen ha úgy látom, hogy nincsenek meg a kapcsolatot jelentő "bázisok" mint az őszinteség, bizalom és tisztelet akkor szakítás a megoldás. Ha valaki kiír ide kérdést azt jelenti, hogy nem aznap jutott eszébe a segítségkérés fórumokon anonim felhasználóktól hanem jó ideje.
Sőt hogyha a saját párját nem meri megkérdezni, hogy mizu, vagy megbeszélni vele nálam azzal egyenlő, hogy szakítani kell. Teljesen mindegy mi az oka, legyen az önbizalom hiány, vagy (abból fakadó) társfüggőség mert alapvetőnek kéne lenni, hogy a pároddal bármiről tudsz beszélgetni.
Így aki ide kiír kérdést valójában annak haldoklik a kapcsolata, vagy már bedöglött, vagyis nincs más választásom mint a szakítást írni és ez nem vicc! Az emberek szeretik magukat nyugtatni, hogy nem olyan gáz a szitu, de az ha ide jött...
7-es
Régen én is írtam ki kérdést a kapcsolatomról amikor összejöttünk. Képzeld mindenki a szakítást tanácsolta. Közben kiderült, hogy én értettem félre a dolgot és túl érzékenyen voltam. Azóta felnőttünk mindketten és együtt vagyunk. Na vannak ilyen helyzeteket is. Szerintem rossz gondolat, hogy akiben felmerül, hovy ide írjon annak már menthetetlen is a kapcsolata.
5-ös, 6-os igazatok van. Nyilván én sem arra értettem amikor menthetetlennel tűnik egy kapcsolat, de itt minden problémára a szakítás a válasz, a legtöbb válaszolótól.

#8 És azóta azon nyammogsz, hogy neked szakítást javasoltak? Tudni akarod miért? Gondolom nem, de leszek olyan kedves (haha), hogy informállak. Az ok egyszerű: saját magad becsapni nem tudod! Érzed te mélyen legbelül, hogy a kapcsolatod nem működik úgy mint kéne csak jobb elhitetni magaddal, hogy nem.
Egyetlen egy kérdést nem írtam ki mert nincs szükségem mások véleményére, el tudom dönteni, hogy nekem mi jó és ha gond van a párommal beszélem meg. Egyrészt másoknak semmi köze hozzá hiába anonim a fórum, másrészt úgyse tudják megoldani helyettünk. Ahelyett, hogy itt kiborítottad a bilit inkább neki kellett volna hinni, vagy őt kérdezni azonnal. Nem bíztál benne és jelenleg sem teszed hiszen hosszabb idő eltelt azonban a válaszokon rúgózol.

#6 Nem tűnt fel; itt mindig az van hogy:
"a lusta disznó semmirekellő páromat fél évtizede próbálom rávenni hogy mosson el csak egy db tányért maga után, sikertelenül. mit tegyek??" aztán jön rá 5 olyan válasz hogy szakíts, és 5 olyan válasz hogy legyél vele még megértőbb, legyél az anyukája, gondozzad tanítgassad, nem kell eldobni egy kapcsolatot ilyesmiért!!!.
Erre szerinted nem az a jó válasz, hogy szakíts? Mert csak a hasonlóan súlyos jellemhibás emberek hiszik, hogy az ilyen kapcsolat érdemel jövőt, mert saját magukat látják a semmirekellőben.
Vagy: van 1 probléma amit kérdező nem beszélt meg a párjával, arra meg szinte mindig azt mondják a válaszolók, hogy "beszéljétek meg, ha meg nem találtok megoldást, akkor szakíts" Ezt értelmezitek félre..? Ebbe olvassátok vele hogy "most rögtön szakíts!"? Hol vagy 5. osztályos szövegértés..?
A "most rögtön szakíts" válaszok meg általában arra szoktak jönni amikor a kérdező párja konkrétan veszélyes - agresszív az ágyban, vagy megütötte a kérdezőt, vagy meg akarta ütni, ilyenek. Ez lenne a probléma?
Ezek mennek itt nonstop.
NEM az megy hogy "uuuu a párom egyszer nem mondta hogy egészségedre miután tüsszentettem" aztán erre jön 150ezer "Szakíts" válasz. Ilyen nincs.
Szóval igen b+, sorakoztassad fel ide szépen a példákat ha panaszkodsz valamire, mert lehet/valószínű hogy csak a te fejedben létezik a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!