Barátnőm kerge kandúrnak hív időnként...szerintem nagyon megalázó!Főleg akkor,amikor közeledni próbálok felé.Nem vagyok sem drogos,sem ápolatlan,sem alkoholista,és gyengéden közelednék. Szerintetek véget kéne vetni ennek a kapcsolatnak? 50/f

válasza:

válasza:Hát attól függ hogy milyen hangsúllyal mondja és mi történik utána.
Ha a férfi alapvetően bohém és a nő viccesen ezzel ugratja aztán összebújnak akkor szerintem poénos. Én egyébként is szerettem a tom & jerry rajzfilmeket ahol a kutya hívta tomot kerge kandúrnak.
Ha viszont az elutasítás jele a "mi a f.szt akarsz már megint te vén kéjenc" szinonímája akkor vágnám ki a nőt mint a macskát.

válasza:képzelem a beszélgetést:
. béla, hallom, szétmentetek barátnőddel. mi történt?
. á, el se tudod képzelni, nagyon kemény... viccből néha kerge kandúrnak hívott.
Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Hát igen,lehet hogy megkeseredett vagyok,változtatnom kell...Az is igaz hogy kicsit ilyen a stílusa,azt mondja:szeret engem.
Ennyire kiégtem volna 50- éves koromra?

válasza:Tanulj meg nyávogni.
Nekem volt már cicuka a becenevem, nyávogtam és doromboltam is hozzá (nő vagyok).
További kérdések:
Én csak pár hete tudtam meg, barátnőm mesélte, hogy több karate világbajnokságot is nyert az exe és hajlamos volt az agresszív viselkedésre, azért is szakítottak. Amúgy a pasas már 68 éves elmúlt, de jó formában van és hajlamos aggresszíven viselkedni. Nem félek vagy...
Nem pszichológust keresnék, hanem egy olyan hölgynek, aki nyitott a párkapcsolara.
Úgy gondolom, a veszekedés és a vita ugyanaz.
Lassan 2 éve vagyunk együtt és ez előfordul 2-3 havonta (ő a nő): A párommal beszélünk napközben (messengeren), egyszer csak hírtelen eltűnik 0,5-1 órára. Aztán elkezd vagy ékezeteket írni vagy írásjeleket (gondolok itt a minden mondat végén a pontra) amiket nem...
Tény, hogy a férfiak ritkábban vannak áldozat szerepbe, de néha előfordul
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!