Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm kerge kandúrnak hív...

Barátnőm kerge kandúrnak hív időnként...szerintem nagyon megalázó!Főleg akkor,amikor közeledni próbálok felé.Nem vagyok sem drogos,sem ápolatlan,sem alkoholista,és gyengéden közelednék. Szerintetek véget kéne vetni ennek a kapcsolatnak? 50/f

Figyelt kérdés

júl. 31. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
Mondd neki, hogy kiváglak, mint macskát szarni. Aztán vágd be neki a lompost.
júl. 31. 22:38
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Hát attól függ hogy milyen hangsúllyal mondja és mi történik utána.

Ha a férfi alapvetően bohém és a nő viccesen ezzel ugratja aztán összebújnak akkor szerintem poénos. Én egyébként is szerettem a tom & jerry rajzfilmeket ahol a kutya hívta tomot kerge kandúrnak.

Ha viszont az elutasítás jele a "mi a f.szt akarsz már megint te vén kéjenc" szinonímája akkor vágnám ki a nőt mint a macskát.

júl. 31. 23:19
 3/9 anonim ***** válasza:
7%
Elhagynàm...
júl. 31. 23:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vicces
aug. 1. 00:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

képzelem a beszélgetést:

. béla, hallom, szétmentetek barátnőddel. mi történt?

. á, el se tudod képzelni, nagyon kemény... viccből néha kerge kandúrnak hívott.

aug. 1. 01:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A kerge kandúr az sokat dug.
aug. 1. 07:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen humortalan vagy...
aug. 1. 07:55
 8/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek!

Hát igen,lehet hogy megkeseredett vagyok,változtatnom kell...Az is igaz hogy kicsit ilyen a stílusa,azt mondja:szeret engem.

Ennyire kiégtem volna 50- éves koromra?

aug. 1. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Tanulj meg nyávogni.

Nekem volt már cicuka a becenevem, nyávogtam és doromboltam is hozzá (nő vagyok).

aug. 3. 15:19

További kérdések:

Nincs kommunikáció és soha nem jól értelmezi a dolgokat. Ez már nem változik ugye?

Ha bármit mondok a páromnak vagy éppen megbeszélünk valamit és neki az nem tetszik mert ő nem úgy gondolta akkor elkezd beduzzogni és csenddel büntetni. Megszólalni sem hajlandó csak egyfajta áldozatot játszik “ legyen úgy, nem érdekel, csináld akkor magad”. Nem pedig...

Te miért nem kívánod a párod?

Meguntad? Meghízott? Sosem jött be igazán? Vagy egyéb?

Miért nem kívánom a páromat?

Kb másfél éve kezdődött ez a probléma, azelőtt napi szinten volt szex, lassan eljutottunk oda, hogy három havonta egyszer van, azt is muszájból, mert egyszerűen egyik porcikám sem kívánja. Hamarosan házasodunk, szeretem, imádom, mással nem is tudnám elképzelni az...

Ekkora személyiségbeli különbséget hogy tudtok kezelni?

Én és a családom is introvertált vagyok. Apám alkoholista volt, már kigyógyult, de a gyerekkorom ezzel telt. A mi családunk nem hangos, nem járt bulizni, ha összejövetel van keveset iszik, az alkoholhoz füződő viszonyom emiatt nekem nem pozitív úgymond, nekem nem az...

Elrontottam ez életemet. Mit tehetnék?

Jött egy nő az életembe hírtelen. Pontosabban egy anyuka. Azonnal hatalmas szerelem lett, össze is költöztünk hamar. Minden stimm, klappol nagyon szép és jó. Gyerekével is nagyon jól kijöttünk. Apa x száz kilométerre aki nem is létezik kb, nincs kontakt se semmi. A...

Szerintetek megéri ebben a kapcsolatban maradni?

A történetben 23L és 35F. A pár 2 éve van együtt de még mindig nem költöztek össze. A srácnak van egy háza ami teljesen az ő tulajdona de még mindig otthon lakik az Anyjáékkal. A házon éppenhogy csinálni kellett volna valamit és költözhető. De! Tavasz óta nem csinál...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!