Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek magammal? Nincs olyan éjszaka hogy ne sirjak ez miatt. !
Oktondi kiscsikó.
19 évesen senki sem fog megállapodni. De miért várod ezt el tőle, amikor te is csak 16 éves vagy? Hidd el, hogy előbb fogsz te kiszeretni belőle, mint ő belőled. Sokkal érettebb mint te vagy.
Honnan tudod, hogy melyikük mennyire érett?! Ismered őket vagy mi? Már elnézést, de feláll a hátamon a szőr az ilyen bunkóktól...
A kérdésedre a válasz...háát... szerintem ne gondolj ilyenekre, élj a pillanatnak, és mutasd ki, hogy mennyire szereted. Nagyon nagyon drukkolok nektek, hogy minél tovább legyetek boldogok együtt... Akár ökökké:) Minden jót nektek!
Szia,
Nem piszkálásból írok, csak mesélek.
16-évesen annyiszor voltam szerelmes, ahányszor megismerkedtem valakivel. Mikor hosszú kapcsolatom volt, akkor élveztem, azt hittem örök élet+1nap, mint a mesében, de, szakítás után mindig volt valaki, aki egyszer csak jött, és kezdődött az egész újra.
Amíg ott van, addig minek agyalsz azon, hogy mi lesz ha nem lesz. Most van, nem holnap, élvezd a társaságát, ennyi. Mindig lesz új, és újabb is. Az, hogy most szerelmes vagy csak egy állapot, de rossz hír elmúlik. Mindkét félnél!!!! Sőt lehet át is csap gyűlöletbe! Tudom, én is voltam, nem is olyan régen hót szerelmes olyan pasiba aki meg sem érdemelte, és elmúlt, még meg is utáltam, nem is kicsit. Amíg meg szerelmesen mellette voltam sose sírtam/agyaltam azon, hogy mi lesz, ha elhagy/kiszeret belőlem/csak úgy elválunk, csak voltunk együtt.
Amit tehetsz, az csak annyi, hogy elfogadod, minden elmúlik egyszer! és élsz. Ha véget ér a kapcsolatotok, kezdetét veszi majd egy másik...
Nem hinném, hogy biztosan véget ér egy kapcsolat ilyen korban.16 éves voltam amikor megismertem a párom és immáron több mint egy éve együtt vagyunk (én 17 ő pedig 19).Eszünk ágában sincs szakítani.Sőt talán jobban szeretjük most egymást mint valaha.Minden kapcsolat azon múlik, hogy a két fél mennyire veszi komolyan a másikat és mennyire szeretik egymást.Visszatérve a kérdésre:az elején én is sokat gondoltam arra, hogy mi lesz ha már nem lesz velem.A válasz azonban egyszerű:Aki el akar hagyni az úgyis el fog és jobb ha ez előbb megtörténik mintsem később(pl,házasság), aki pedig ki akar tartani melletted és igazán szeret az úgysem hagy el téged semmiért és senkiért.Örülj annak, hogy veled van és szeret.Végezetül
"Akit szeretsz, engedd szabadon. Ha visszajön hozzád, a Tiéd. Ha nem jön vissza hozzád, akkor soha nem is volt a Tiéd."
16 evesen nekem is 19 eves baratom volt ,2 evig voltunk egyutt.Elso szerelem...sosem mulik el ,de mindig veget er..
Tudod ,ilyenkor csak magad utan vonzod a rosszat.
Ilyen negativ hozzaallassal.Nekem majdnem tokeletes kapcsolatom volt es en is folyton arra gondoltam hogy "jajj mi lesz ha elhagy"...es nem elhagyott? pozitiv gondolkodas a legfontosabb..valtoztass az egeszen es ugy fekudj le ,hogy szeret es nem fog elhagyni...aztan hogy mit hoz a jovo az megvalik ,ugysem tudsz valtoztatni rajta ,hidd el...ha elakar menni ,ugyis elfog..
Ezen szinte mindenki átesik nyugodj meg (:
És tudom, nem esik jól ezt olvasni, de ahhoz, hogy az ilyeneken túl lépj majd, először nagyon sok csalódás kell.
Aztán megtanulsz majd önzetlenül szeretni, és boldog lenni nélküle is.
De ezzel te még ráérsz, most élvezzétek egymás társaságát, legyetek boldogak.
És ne felejtsd el, hogy mindig jön egy új, még ha a jelen helyzetben úgy is gondolod, hogy soha többé nem leszel ennyire szerelmes senkibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!