Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden buliba ilyenek a pasik, vagy szoktak kezdeményezni is?

Figyelt kérdés
Ritkán járok bulikba, de tegnap voltam, és egy dolog szembetűnt a lányok táncoltak a pasik meg dülleszkedtek a pultán ill. asztaloknál. Vagy egymagukba bámulták a lányokat köztünk engem is, vagy csapatba, de nagyon elenyésző számban voltak pasik nőkkel. Tényleg odáig jutott a világ, hogy a nőknek kell kezdeményezni?
2012. ápr. 28. 19:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
24%
Csak ronda vagy, azért nem kezdeményeztek. Egy jó csajhoz egy buliban 5-20 emberke is odamegy.
2012. ápr. 28. 19:14
 2/17 Diavolino44 ***** válasza:
27%

érdekes hogy ezt nem az első lánytól hallom, ez mégis melyik szórakozóhelyen volt?

Ez iszonyat nagy szégyen, nehogy már a nő kezdeményezzen az szerintem megalázó. Remélem nem járunk itt.

2012. ápr. 28. 19:15
 3/17 anonim ***** válasza:

a morrisons2-be menj le.

oda járnak a pua-k gyakorlatozni hétvégén.

meg alapból,onnan csak agyontaperolva lehet kijönni.

2012. ápr. 28. 19:15
 4/17 anonim ***** válasza:
Gondolkozz el azon, vajon miért nem kezdeményeznek.
2012. ápr. 28. 19:19
 5/17 tetris ***** válasza:

A japánoknál meg a metróban van nagy tapizás állítólag. Ezért bevezették, hogy legyenek külön férfi, meg külön női kocsik. Akkora ott a tumultus a metrón, hogy még megpofozni se lehet azt, aki benyúlt az ember lányának a fenékgömbjei közé.

Jó, ez nem ide tartozik, csak eszembe jutott. Bocs.

6/17 A kérdező kommentje:
Első válaszoló nem azért mentem buliba hogy pasizzak, csak hogy egy jót szórakozzak a barátnőimmel, és iszonyat jól éreztem magam. Ez csupán szemet szúrt, és nem csak hozzám nem jöttek oda, mint ahogy írtam is, szinte egy lányhoz sem tartozott pasi, a srácok mind külön voltam dülleszkedtek, és piáltak a lányok meg táncoltak, buliztak.
 7/17 tetris ***** válasza:
Régebben is volt ilyen. Majomszigetnek nevezték a nem táncoló pasik gyülekezetét.
2012. ápr. 28. 19:20
 8/17 anonim ***** válasza:
Vagy az összes csaj ronda volt akit láttál, vagy az összesről sütött, hogy beképzelt libák és semmi értelme nem lenne kezdeményezni. Olyanokhoz én se szívesen megyek oda, még buliban sem.
2012. ápr. 28. 19:24
 9/17 A kérdező kommentje:
Igaz, sok volt a helyes pasi, a nőket nem figyeltem, de lehet tényleg rondák vagyunk mi nők, ezekhez az "isteni" pasikhoz. Vagy csak szimplán bemelegedtek...
2012. ápr. 28. 19:28
 10/17 anonim ***** válasza:
Akkor az első opció :D
2012. ápr. 28. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!