Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden buliba ilyenek a pasik, vagy szoktak kezdeményezni is?
Figyelt kérdés
Ritkán járok bulikba, de tegnap voltam, és egy dolog szembetűnt a lányok táncoltak a pasik meg dülleszkedtek a pultán ill. asztaloknál. Vagy egymagukba bámulták a lányokat köztünk engem is, vagy csapatba, de nagyon elenyésző számban voltak pasik nőkkel. Tényleg odáig jutott a világ, hogy a nőknek kell kezdeményezni?2012. ápr. 28. 19:12
1/17 anonim válasza:
Csak ronda vagy, azért nem kezdeményeztek. Egy jó csajhoz egy buliban 5-20 emberke is odamegy.
2/17 Diavolino44 válasza:
érdekes hogy ezt nem az első lánytól hallom, ez mégis melyik szórakozóhelyen volt?
Ez iszonyat nagy szégyen, nehogy már a nő kezdeményezzen az szerintem megalázó. Remélem nem járunk itt.
3/17 anonim válasza:
a morrisons2-be menj le.
oda járnak a pua-k gyakorlatozni hétvégén.
meg alapból,onnan csak agyontaperolva lehet kijönni.
4/17 anonim válasza:
Gondolkozz el azon, vajon miért nem kezdeményeznek.
5/17 tetris válasza:
A japánoknál meg a metróban van nagy tapizás állítólag. Ezért bevezették, hogy legyenek külön férfi, meg külön női kocsik. Akkora ott a tumultus a metrón, hogy még megpofozni se lehet azt, aki benyúlt az ember lányának a fenékgömbjei közé.
Jó, ez nem ide tartozik, csak eszembe jutott. Bocs.
6/17 A kérdező kommentje:
Első válaszoló nem azért mentem buliba hogy pasizzak, csak hogy egy jót szórakozzak a barátnőimmel, és iszonyat jól éreztem magam. Ez csupán szemet szúrt, és nem csak hozzám nem jöttek oda, mint ahogy írtam is, szinte egy lányhoz sem tartozott pasi, a srácok mind külön voltam dülleszkedtek, és piáltak a lányok meg táncoltak, buliztak.
2012. ápr. 28. 19:19
7/17 tetris válasza:
Régebben is volt ilyen. Majomszigetnek nevezték a nem táncoló pasik gyülekezetét.
8/17 anonim válasza:
Vagy az összes csaj ronda volt akit láttál, vagy az összesről sütött, hogy beképzelt libák és semmi értelme nem lenne kezdeményezni. Olyanokhoz én se szívesen megyek oda, még buliban sem.
9/17 A kérdező kommentje:
Igaz, sok volt a helyes pasi, a nőket nem figyeltem, de lehet tényleg rondák vagyunk mi nők, ezekhez az "isteni" pasikhoz. Vagy csak szimplán bemelegedtek...
2012. ápr. 28. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!