Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánjam magam rá, hogy, fizessek azért hogy végre legyen szexuális tapasztalatom? :/
Sajnos a lány aki szóba jöhetne párja van tartjuk a kapcsolatot és talán talán egyszer összejövünk, de az is lehet hogy soha.
Két lánynál jutottam el csókig de szép lassan leépítettek.
Pedig igyekeztem...
Az egzisztencia része: dolgozom egy egész jó munkahelyen van mindig azért pénzem, egy igényes szobát bérlek kellemes környéken magamat tartom el, de lehet ez kevés ahhoz hogy valaki komolyan vegyen 25 évesen...
Azt mondják jóképű vagyok bár vékony alkatú.
Bulizni nem járok mert nehezen tudom elképzelni hogy ilyen helyeken komoly kapcsolatok születnének...
ilyen téren nem is nagyon van baráti társaságom.
Nem biztos, hogy jól éreznéd magad utána.
Keress az érdeklődési köreidnek megfelelő társaságokat, és ott valószínűleg találsz majd egy hozzád való lányt.
Igazatok van úgy érzem csak az ember idővel kezdi elveszíteni az illúzióit és a hormonok is "tombolnak"..
Másik nem is biztos hogy reklámoznám a dolgot egyszer mondtam a lánynak akkor még nem akadt ki a szüzességemen de később titokzatos módon elhidegült tőlem...
Szerintem ne, vagy csak petting/oral. Volt a környezetemben ember, aki ezt a megoldást választotta, és nem jutott semmivel se előrébb, ellenben újabb problémái lettek.
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!