Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánjam magam rá, hogy, fizessek azért hogy végre legyen szexuális tapasztalatom? :/

Figyelt kérdés

Sajnos a lány aki szóba jöhetne párja van tartjuk a kapcsolatot és talán talán egyszer összejövünk, de az is lehet hogy soha.

Két lánynál jutottam el csókig de szép lassan leépítettek.

Pedig igyekeztem...

Az egzisztencia része: dolgozom egy egész jó munkahelyen van mindig azért pénzem, egy igényes szobát bérlek kellemes környéken magamat tartom el, de lehet ez kevés ahhoz hogy valaki komolyan vegyen 25 évesen...

Azt mondják jóképű vagyok bár vékony alkatú.

Bulizni nem járok mert nehezen tudom elképzelni hogy ilyen helyeken komoly kapcsolatok születnének...

ilyen téren nem is nagyon van baráti társaságom.

2012. máj. 31. 23:17
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
16%
Igen, talán bátorságot kapsz, hogy utána végre találj egy nőt magadnak.
2012. máj. 31. 23:20
 2/54 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne!!! Hány éves vagy? Várd már meg azt a lányt, aki megérdemli!
2012. máj. 31. 23:21
 3/54 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy jól éreznéd magad utána.

Keress az érdeklődési köreidnek megfelelő társaságokat, és ott valószínűleg találsz majd egy hozzád való lányt.

4/54 anonim ***** válasza:
Bocs, látom 25 éves. Akkor se!
 5/54 anonim ***** válasza:
10%
ha ez volna az elsőőőő!!!akkor én már bevállalnám...de elsőre inkább válassz egyszerűbb együttlétet..aztán tovább.
2012. máj. 31. 23:22
 6/54 A kérdező kommentje:

Igazatok van úgy érzem csak az ember idővel kezdi elveszíteni az illúzióit és a hormonok is "tombolnak"..

Másik nem is biztos hogy reklámoznám a dolgot egyszer mondtam a lánynak akkor még nem akadt ki a szüzességemen de később titokzatos módon elhidegült tőlem...

2012. máj. 31. 23:23
 7/54 anonim ***** válasza:
59%
Nem is kell azt mondani! Ha ott leszel, hidd el nem fogja észrevenni. Egy srácnál az más.
2012. máj. 31. 23:24
 8/54 anonim ***** válasza:
utolsónál a pont... azok akik csak a szüzesség elvesztésére pájáznak és elég bátrak hozzá hogy fizessenek érte utána hót szarul érzik magukat amiért nem vártak még... szerintem sincs értelme. bulizni ne azért menyj el mert csajozni akarsz hanem mert jól akarod érezni magad... olyan helyekre menyj azt csinálj amit igazán szeretsz... ha azt csinálod amit szeretsz jönni fognak
2012. máj. 31. 23:25
 9/54 A kérdező kommentje:
Amit igazán szeretek az a sport szintű kerékpározás az a legkedvesebb időtöltésem és a kirándulás.
2012. máj. 31. 23:28
 10/54 anonim ***** válasza:

Szerintem ne, vagy csak petting/oral. Volt a környezetemben ember, aki ezt a megoldást választotta, és nem jutott semmivel se előrébb, ellenben újabb problémái lettek.

26/f

2012. máj. 31. 23:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!