Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasítsam el finoman egy kollégám közeledését? Többi lent.
Kínos, - mutass neki szép családi fotókat.
Kicsit lépj ki te is a munkával kapcsolatos kommunikációból, és lelkendezz a férjedről, - ahogy látom, nem lesz nehéz... :)
Hát, ha meg így se kapcsol, csak rá kell szólni, hogy ne tapizzon, s így, se úgy!
Hát azért egy munkahelyen, meg egyébként is, akár tetszik valaki akár nem, nem puszilgatom. Nálunk dolgoznak párok is és még soha nem láttam, hogy puszilgatták volna egymást. Egyszerűen nem illik, főleg nem így.
Szerintem a legközelebbi ilyen alkalomnál mondd meg neki kedvesen de egyenesen, hogy ez téged zavar és legyen szíves ezt abbahagyni. Ha ezen megsértődik, akkor az az ő baja, felnőtt ember, majd kiheveri valahogy. Nem kell vele foglalkozni akkor sem ha megbántódik, nem te hitegetted, és azért egy kétgyermekes férjezett nő vagy, gondolhatja, hogy nem omlasz a karjaiba. Kinőttük már a kamaszkort. Engem ez a viselkedés igazából egy gyerekére emlékeztet, aki csüng az anyján és puszilgatja.
26/N
Hát akkor ne elhúzódj, hanem mond meg szépen, hogy ezt azért ne!
Ciki, hogy te feszengsz, mikor ő lépi át a normális társasági, meg munkahelyi kereteket.
De hát azért tudatni kell vele, hogy túlment!
(esetleg a mindentudó kollégák nem segítenének?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!