Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok sem szereti, ha gyakoriztok? :D
Figyelt kérdés
Természetesen amikor együtt vagyunk,hanyagolom,de nem érti,egyátalán minek válaszolok kérdésekre,úgysem fogadja meg senki a tanácsokat,ilyenekkel érvel.
a ti pasitok/csajotok hogy áll ehhez a kérdéshez?
2012. nov. 12. 13:35
11/13 anonim válasza:
Nos ha lenne párom, akkor nem ezen a sz@r oldalon rohadnék idióta kérdéseket olvasva..
12/13 anonim válasza:
Nekem épp alakulóban van egy kapcsoltam, szóval nem nagyon tudok erre mit mondani, de szerintem nem örülne neki, ha megtudná, mivel van fent kérdés róla is...
13/13 anonim válasza:
Az én barátomat nem zavarja, most ha épp nem vagyunk együtt úgyis mindegy, hogy mivel töltöm az időmet. :)
Néha együtt is olvassuk a vicces kérdéseket, ő is szokta nézegetni az oldalt, csak ő nem válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!