Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők mi a véleményetek az ilyen férfiakról?
Én olyan tipikus "szépfiú" vagyok.Nem dicsekvésből mondom,mert ezt a szót már hallottam nem egyszer negatív értelembe sajnos.Pont ezért kérdezem.
Jóképűnek mondanak,izmos vagyok mert keményen gyúrok,nem vagyok nagydarab,inkább szálkás izomzatom van,de az eléggé.Már olyat is mondtak nekem,hogy ez már túl sok.
Szőrtelenítek,a nehezen elérhető helyek miatt ritkán kozmetikushoz is járok,olyankor mindenhol gyantázás.
Nem vagyok nagyon barna,de azt akarom,hogy egyenletes színem legyen,idegesít ha a fürdőgatya helyén fehér vagyok,ezért néha szoliba is megyek,de nem viszem túlzásba.Úgy évente 10 alkalom.
Tudom,vannak olyan nők akiknek túl "mű" vagyok.Az is lehet,hogy sokan azért preferálják velem szemben az átlagos pasikat mert azt hiszik,hogy túl jó vagyok nekik.Vagy félnek,hogy megcsalnám őket,mert "egy ilyen pasi biztos naponta váltja a nőit",mondták nekem egyszer.
Mit szóltok hozzám,jó vagyok így vagy nem?
Nekem már túl mű lennél bocsi. (na jó inkább buz^s, de szerettem volna valami kímélőbbet írni :/ ) Az én barátom is helyes, izmos szóval szeretem az igényes pasikat, de azért ez a szoli, szőrtelenítés, kozmetikus nálam már messze az a kategória amitől frászt kapnék.
De ha te így érzed jó magad, akkor senki idegen véleményére ne adj, hanem tedd azt, ami téged boldoggá tesz, ahogy te magabiztosnak érzed magad. Biztosan van nő, akinél ez még belefér, netalántán még elvárás is.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!