Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők mi a véleményetek az ilyen férfiakról?

Figyelt kérdés

Én olyan tipikus "szépfiú" vagyok.Nem dicsekvésből mondom,mert ezt a szót már hallottam nem egyszer negatív értelembe sajnos.Pont ezért kérdezem.

Jóképűnek mondanak,izmos vagyok mert keményen gyúrok,nem vagyok nagydarab,inkább szálkás izomzatom van,de az eléggé.Már olyat is mondtak nekem,hogy ez már túl sok.

Szőrtelenítek,a nehezen elérhető helyek miatt ritkán kozmetikushoz is járok,olyankor mindenhol gyantázás.

Nem vagyok nagyon barna,de azt akarom,hogy egyenletes színem legyen,idegesít ha a fürdőgatya helyén fehér vagyok,ezért néha szoliba is megyek,de nem viszem túlzásba.Úgy évente 10 alkalom.

Tudom,vannak olyan nők akiknek túl "mű" vagyok.Az is lehet,hogy sokan azért preferálják velem szemben az átlagos pasikat mert azt hiszik,hogy túl jó vagyok nekik.Vagy félnek,hogy megcsalnám őket,mert "egy ilyen pasi biztos naponta váltja a nőit",mondták nekem egyszer.

Mit szóltok hozzám,jó vagyok így vagy nem?

2014. máj. 5. 23:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Jó vagy, beton hordásra
2014. máj. 5. 23:57
 2/9 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy te jól érezd magad a bődödben, s hogyha valaki beléd szeret úgy fogadjon el ahogy vagy. Ne érdekeljen más véleménye. Minden típusnak megvan a maga előnye meg hátránya, ezért van az, hogy mindenkinek más tetszik. Legyél hűséges s akkor nem fognak elítélni egy "mindennap váltogatja a csajait" típusnak.
2014. máj. 5. 23:57
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Beképzelt b_zimajom vagy és tanulj meg helyesen írni!
2014. máj. 5. 23:58
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Egyszavas véleményem van róluk, b*zi.
2014. máj. 6. 00:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Amiket leírtál még nincs is baj, Mármint nekem mindegy lenne, hogy mit teszel a testeddel, a normális lányoknak nem ez a fontos. Ha igazi barátnőt akarsz, nem olyat aki azért van veled, mert jól mutat az izmod mellette egy képen, akkor ne ezeknek az ismertetésével kezd. A belső fontosabb, agy rendes pasi is szőrteleníthet, vagy gyúrhat, vagy szolizhat. Ezek nem befolyásolják a személyiséged. Ha te így érzed jól magad, és emellett nem a beképzeltség árad belőled, akkor sok lánynak tetszel. Bár igaz, ha mindezeket tudnám egy pasiról az első gondolatom a ,,páva" lenne. De az ismerkedés során szerzett tapasztalat fontosabb, mint hogy megítéljek valakit a szokásai miatt.
2014. máj. 6. 00:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nincs veled, igényes, magára adó fiatal pasi vagy, ez tetszik. Nem hanyagolod el magad és ahelyett hogy sopánkodnál teszel azért hogy jól nèzz ki. Nekem szimpatikus vagy így, ha a belső értékeid is a helyén vannak. Ha ettől nem szállsz el, és tudod magadban azt hogy a külső nem minden akkor jópasi vagy. Mellesleg megjegyzem hogy több ilyen jellegű fiatalember ismerősöm is van akik emberileg igen nagyrabecsültek számomra, tehát az ilyen külső, nem jár automatikusan bunkósággal, tudatlansággal :)
2014. máj. 6. 00:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Pont jó vagy úgy, ahogy vagy...:) Az a lényeg, hogy add önmagad, és egy párkapcsolaton belül maradj meg mindig korrektnek! A mostani barátom (minden barátnőm szerint 10/10-es, szerintem 11-es) és cseppet sem bánom, hogy mindenkinek tetszik...pont az előnyös külső miatt ő is sok olyan nőbe futott bele, akire a "felszínes pics@" a legjobb jelző, és úgy érzem bennem megtalált olyan értékeket, amiket a pénzsóvár plázacicák nem biztos, hogy képviselnek...jó azért hozzátenném, hogy én sem vagyok egy világ csúfja, de nem is tartom magam egy Jessica Albának, azért van önkritikám...:) Ha meg megcsal, akkor megcsal,de az nem azért lesz, mert helyes valaki vagy sem...ez egy ember jellemétől függ. Amúgy meg kockázat nélkül nincs nyereség...ha valaki csak azért utasít vissza valakit, mert azt önmagához túl jónak találja, akkor az esetleges boldogság esélyét is eldobja magától, amit személy szerint én elég nagy hülyeségnek tartok! :) L
2014. máj. 6. 00:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már túl mű lennél bocsi. (na jó inkább buz^s, de szerettem volna valami kímélőbbet írni :/ ) Az én barátom is helyes, izmos szóval szeretem az igényes pasikat, de azért ez a szoli, szőrtelenítés, kozmetikus nálam már messze az a kategória amitől frászt kapnék.

De ha te így érzed jó magad, akkor senki idegen véleményére ne adj, hanem tedd azt, ami téged boldoggá tesz, ahogy te magabiztosnak érzed magad. Biztosan van nő, akinél ez még belefér, netalántán még elvárás is.

20/N

2014. máj. 6. 00:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem bejössz, cicafiú! :P (28/F)
2014. máj. 6. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!