Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nokedlee7 kérdése:

Szerintetek is gáz?

Figyelt kérdés

Van egy 19 éves lány én 18 vagyok .. A lényeg hogy egymásba szerettünk viszont Ő a nővérem élet társának a húga. Ebből kifolyólag tiltják hogy együtt legyünk. Én őrülten szerelmes vagyok belé és Ő is ugyan így érez .. Szerintetek is gond lenne ha mi együtt lennénk ? Mit tanácsoltok , mit csináljak ? Értelmes válaszokat szeretnék mert ez fontos nekem .

Köszönöm ! :)

2014. máj. 7. 11:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
egyaltalan nem cink. nem vagytok verrokonok. az erzelmeiteket meg nem fogjak masok szabalyozni
2014. máj. 7. 11:24
 2/11 Lilikécske ***** válasza:
89%
Semmi közötök nincs rokonilag egymáshoz. A helyedben belevágnék!
2014. máj. 7. 11:25
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Tiltják? Milyen alapon? Ez nevetséges. Nyugodtan jöjjetek össze.
2014. máj. 7. 11:27
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Kezdjük ott, hogy a rokonság köztetek nulla. Nem is értem, mi ezen a probléma, miért lenne tiltott a tesó kiszemeltjének akármelyik rokona?

Én a tágabb családi körből ismerek olyan testvérpárt, aki szintén egy testvérpárt vett el. Pont ugyanaz a helyzet, mint nálatok, csak ők össze is házasodtak.

Rokonok nem vagytok, törvényileg végképp nincs akadálya, most attól, mert nővéred a tesójával jár? Ez kulturált környezetben nem akadály.

Másik dolog: mi az, hogy tiltják? Felnőtt emberek vagytok, nehogy már anyuci-apuci mondja meg, hogy kivel járhatsz vagy kivel nem.

És miért téged tiltanak, miért nem nővéredet? Ja, persze, mert ők életkorából adódóan hamarabb találkoztak.

Összegezve: járjatok. Én ekkora mondvacsinált ostobaság miatt nem hagynám veszni a dolgot.

2014. máj. 7. 11:31
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
miért tiltják? nem értem. talán féltékeny a nővéred, hogy "belekavarsz" az élettársa családjába? na és? nem ez a gáz, hanem az, mikor valaki a saját vérrokon unokatesójával jön össze. legyetek együtt, hajrá, és ne foglalkozzatok vele, ki mit mond. 18 elmúltatok, már nem adhatnak szobafogságot...
2014. máj. 7. 11:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a pozitív és értelmes válaszokat ! :) Sokat segítettek és ezek után szerintem belevágok . Még ha nehéz is lesz nem szeretném veszni hagyni ! :)
2014. máj. 7. 11:35
 7/11 A kérdező kommentje:
A kérdésre hogy miért tiltják ? : Én is kérdeztem tőlük , azt mondták azért mert ha mi netán össze vesznénk akkor az az Ö kapcsolatukra is hatással lesz. Hol van az megírva hogy nekünk össze kell veszni ? Nem értem a logikát mert ebben nincs is .
2014. máj. 7. 11:39
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
Semmi joguk és lehetőségük tiltani nincsen! Ez a kiinduló pont. Ha össze akartok jönni akkor hajrá. Nehogymár ők mondják meg két felnőtt embernek, hogy van e kapcsolatuk van nem. Bazz ez ne ma 19 század!
2014. máj. 7. 11:41
 9/11 anonim ***** válasza:
77%
ennyi erővel mondhatod, hogy "és ha ti vesztek össze"? valamint arra is felhívhatod a figyelmét, hogy ezek szerint nem tartja elég erősnek a kapcsolatát, hogy kibírjon egy ilyet, viszont erről szintén nem te tehetsz.
2014. máj. 7. 11:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Hol van az megírva hogy nekünk össze kell veszni ?

és az hol van megírva hogy örökké együtt lesztek?

2014. máj. 7. 11:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!