Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a kérdés, amivel szexet lehetne kezdeményezni?
Mint kiderült, az excsaj - akivel 2 év után újra felvettem a kapcsolatot -, csupán barátként tekintett rám, csakhogy furcsa, hogy egy fiú baráttal (=velem) hetente többször vannak kettesben órákat, a fiú barát egy-két-három hetente virággal lepi meg (vagy csokival), és az sem gond, hogy a fiú barát néha megsimítja az arcát… mert az ugye belefér a barátságba... JA, és az sem gáz, hogy a csaj egy kis pohár bor után a fiú barátot szenvedélyesen megcsókolja, kb. 2 héttel később szintén ugyanígy köszönnek el egymástól...
Biztos én értettem félre a jeleket... de szerintem objektíve nézve szerintem ezt nem lehetett máshogy értelmezni.
Úgy vagyok vele, hogy most már csak szexet akarok tőle, semmi mást, mit mondjak neki, hogy belemenjen a dologba?
Most szerintem azt hiszi, hogy megsértődtem és azért nem keresem mert félreértettem a dolgokat (hát persze, hogy félreértettem...). Na, mindegy: ha így rám mászott, akkor valószínűleg bejövök neki.... talán (baráti) szexben is benne lenne?
FRIENDZONE!!!!!!!!!
Az a baj, hogy nem férfi vagy, hanem egy nyálas kis b*zi. Ezt azért írom így, hogy felnyissam a szemed. Legyél rámenősebb, nyomulj, legyél néha bunkó és határozott. Beszéld meg vele, hogy meg lesz dugva.
Egyébként csak szexet úgy kapsz a legkönnyebben, ha buliztok, iszogattok, smároltok, széttapizod a testét, elkezded ujjazni és felmentek valakihez. De ilyenkor ne vallj szerelmet, csak közöld vele, hogy kívánod és ki akarod elégíteni.
Vicces amit írsz, lehet, hogy igazad is van... de ha csak barátként tekint rám, miért esik nekem, és csókol meg 1 pohár bor után (tehát korántsem részegen), és miért simogatja farmeron keresztül a farkamat az utcán? :) Majd eltelik 2 hét, találkozunk, szóba se kerülnek a történtek, és búcsúzáskor megint szenvedélyesen smárolunk, közben félig felhúzva a pólóját a derekát fogom...
Igaz, nem akartam nyomulni jobban, mert nem tudtam, mi a f... is van most köztünk.
Rákérdezek, majd leírja, hogy mi igazából barátok vagyunk, csak valamikor a buli után nekem esett és bocsánat érte. smiley.
Természetesen félreértettem a dolgot, udvarolni akartam neki.... de nyilván tudja ezt ő is. Most azonban nem tudom, mi van, ennek már 3 napja, azóta sem ő, sem én nem kerestem, nem tudom, mi van, és ilyen helyzetben hogy kérdezzek rá a szexre. (amúgy én 29 ő 28 éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!