Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk, a lányok külsejébe vagy a belső értékeikbe szeretnek bele?
Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 19:20
2/12 anonim válasza:
DE az első, a külső is kell!!! Először abba, utána a belsőbe.
3/12 anonim válasza:
Lehet itt álszenteskedni, hogy nem fontos a külső meg hogy sokkal fontosabbak a belső értékek...utóbbi igaz, de azért vonzódni kell a lányhoz, az meg inkább a külső tulajdonságokbl fakad.
4/12 anonim válasza:
Én mindkettőbe, de volt már dagadt barátnőm is és nem érdekelt, h dagadt vagy vmi, mert jól éreztem magam vele. Szóval nem feltétlenül jó a szép külső...
5/12 anonim válasza:
Meglátni és megszeretni ez a sorrend.
aki nem tetszik ahhoz oda sem megyek és nem érdekel a belsője sem, ergo ha tetszik akkor megismerem és ha minden jólmegy beleszeretek a belsőjébe.
6/12 anonim válasza:
Egy szóval sem mondtam, hogy a külső nem számít de a kérdés az, hogy mibe szeretnek bele az emberek.
Egy szép külsőbe nem lehet beleszeretni, csupán vonzódni az irányába. Tegyük azt fel, hogy van egy 10/10-es síkhülye, hisztis lány vagy van egy teljesen átlagos, talán kicsit csúnyácskább lány akinek a személyisége teljesen magával ragadó.
Az első iránt nyilván nem fogsz szerelmet táplálni csak vonzalmat.
7/12 anonim válasza:
de azért megcsalnád vele a csúnyácska lányt, akibe szerelmes vagy?
8/12 anonim válasza:
külső megfog, belső megtart. Miért akarjak egyáltalán ismerkedni olyannal, akihez nem vonzódom? Pl nekem nagyon tetszik, ha egy lánynak szép szemei vannak, tehát alapvetően vonzónak találom, és utána akarom megismerni. Aztán meg ha nem tetszenek a belső értékei, hiába szép, nem szeretek bele.
10/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy van olyan férfi, aki nem azokkal a lányokkal kezd el kapcsolati szándékkel ismerkedni, akik vizuálisan is bejönnek neki. Aztán lehet, hogy közben megismer valakit, aki belsőleg (is) bejön és mellette köt ki, de az első benyomást a külső teszi. A másik nem látszik kívülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!