Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez miért lehet, hogy lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért lehet, hogy lehetne megoldani?

Figyelt kérdés

Barátommal elég sokat vitáztunk az elmúlt 2-3 hónapban, eléggé komolyak voltak, de eddig helyre jöttünk. Legutóbb azt mondta, hogy nem biztos abban, hogy szeret-e vagy csak megszokás. Végül mondta, hogy elgondolkozott és idézem: "Imádlak, kell a fenének más, nekem te kellesz!" Eltöltöttünk együtt egy nagyon jó hetet, szinte minden nap együtt voltunk. Kérdeztem, hogy nem sok neki amennyit vele vagyok most stb. Mindig azt mondta, hogy nem. Mindig kérte, hogy aludjunk együtt, imádott, szeretett. Minden nap 80× elmondta, mint egy friss kapcsolatban. Látszott rajta, hogy rettentő boldog mellettem és örült hogy vele voltam.

Erre ma közölte, hogy 4-5 napja már nem boldog és nem tudja miért, nem tudja, hogy szeret-e. Kezdődik minden előröl. Mondta, hogy nem tudja biztosra, hogy miattam van ez. Mondtam, hogy lehet csak letargikus, velem is előfordult már, hogy hetekig semmi nem okozott örömöt.

És most ezt írta: " én ezt most leszeretném szögezni, hogy, ha így is van mert tényleg nem tudom most mit érzek, mit akarok stb...de, ha igen szeretlek, de nem vagyok boldog én ezt nem szeretném folytatni. és ezután lelehet engem majd lehordani bárminek, hogy egy önző f_sz vagyok aki csak magára gondol, de egy amibe nem vagyok boldog nem szeretem erőltetni. én mindent megfogok próbálni, rájönni mi a baj, vagy elmúlik, nem tudom...de, ha sokáig így lesz én ezt nem szeretném folytatni és ezt remélem elfogadod, ha szeretsz és tudom, hogy igen. És nem temetni akarom ezt az egészet előre csak ezt szeretném, hogyha megértenéd."

Akkor most mi van? Mi volt eddig ez anagy szeretlek, imádlak, most meg ez?

2014. máj. 8. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Képben van van egy másik csaj is, csak még nem tudja, hogy összejön-e vele a dolog, és addig jó vagy te is neki.
2014. máj. 8. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Tudod van az a pont, hogy egy embernek észre kéne vennie, hogy mikor álljon fel inkább, mint sem útálkozással és hisztériával tarkított befejezése legyen a dolognak. Ez a srác, már kifelé tart a kapcsolatotokból. De döntesz melyik befejezést választod.
2014. máj. 8. 19:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy nincs másik csaj. Ez 100% :)

De akkor miért volt velem ennyire szeretlekes? Ha kifelé tart?

2014. máj. 8. 19:43
 4/4 Költőnő? ***** válasza:
Lehet, h magát próbálta győzködni, nem téged.
2014. máj. 8. 20:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!