Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti tudnátok járni szakállas nővel? Van, akinek ez bejön?
Nem.
Gondolom, most az eurovízió győztesére gondolsz. Azt tudod, hogy Punci Kolbász a neve magyarra fordítva?
Nekem tényleg nincs bajom a melegekkel, se a transzvesztitákkal. Mindenki oda dugja vagy dugatja, ahová akarja, egyéni probléma. Azt viszont kimondottan megvetem, amikor valaki médiaprostítuáltat csinál magából, nyíltan provokálja emberek millióit, lejárat egy amúgy is kiközösített csoportot, és kihasználja a téma körüli felkapottságot arra, hogy egy tehetségtelen, átlagosnál is gyengébb produkcióval megnyerjen egy nemzetközi zenei fesztivált.
Szóval röviden-tömören az ilyen conchita wurst-félék (szigorúan kisbetűvel) az én szememben teljesen megvetendő, társadalomra minden szinten káros figurák.
nem néztem idáig az euróvizsiönt, azt se tudtam, mi az.
Aztán egyik nap mindenféle szakállas nő lepte el a facebookom üzenőfalát
elkezdtem youtuben nézni valamit, erre bejött egy reklám (amiket 5 másodperc után ki lehet kattogni), szintén szakállas nővel.
Most itt van.
NEM AKAROK TÖBBÉ EZEN A BOLYGÓN ÉLNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!