Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy hal (. )?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy hal (. )?

Figyelt kérdés
...nem várom el, hogy mindent a pasim fizessen és ajándékokkal halmozzon el, akkor bunkó vagyok. Ha pedig ellenkezőleg, akkor meg egy élősködő ribi. Én nem várok draga ajándékokat, sőt az apró romantikus gesztusok sokkal többet jelentenek, mint egy méregdrága ékszer. És igen, zavar, ha állandóan a férfi fizet mindent, néha nekem is jól esik, ha meghívjatom egy italra, vagy bármire. Csak egyeseknek ez kellemetlen, ha felajánlom. Ha nem teszem, akkor meg nekem az. Nincs arany középút.
2014. máj. 14. 17:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez Így vezesd le a potenciális hapsi jelölteknek. Nemcsak remek téma, de felvilágosító hegyibeszéd is.
2014. máj. 14. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Aha, de mi a kérdésed?
2014. máj. 14. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Normális emberek kellenek hozzá, ennyi.

Randi időszakában hagyd, hogy a férfi lovagias legyen veled, meghívhasson egy vacsorára, mittudomén. Férfiként mondom, hogy jól esik az önérzetünknek, ha elfogadja ezt egy lány.

De amikor már kapcsolatról van szó, akkor nyilván elfogadom a meghívást, mert ezzel meg a nő akar nekem örömet szerezni :)

2014. máj. 14. 17:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Hogy ez miért van így, mi a megfelelő viselkedés?
2014. máj. 14. 17:12
 5/7 anonim ***** válasza:

én örülök ha felesben fizetünk. mindig így van az elejét kivéve

30+

2014. máj. 14. 17:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Ideje lenne megbeszélnetek a financiális dolgokat. Mindketten nyertek vele. A férfiak általában nem gondolatolvasók, a szavakból értenek.
2014. máj. 14. 17:14
 7/7 kolosszus22 ***** válasza:

Engem meghívhatsz egy bambira, nem lesz köztünk hari emiatt! :D

27F

2014. máj. 14. 18:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!