Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban nincsenek már régi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nincsenek már régi vágású nők, akik a párjukat Uramként tekintik?

Figyelt kérdés

Nagymamám mindig a férjér Uramnak tekintette. Ő a Férfi, kiszolgáljuk stb, ezt mondta nekem is, unokám jegyezd meg a fontos hogy a Nő uramnak tekintsen.

Sajnos, most úgy látom a mai nőkben nincs meg a tisztelet a férfi nem iránt, vajon miért lehet ez?

2014. máj. 16. 17:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Van, de rossz helyen keresed. Egy ismerősöm így tekint párjára, de ők a gyülekezetbe ismerkedtek meg. Régen szinte csak a Férfiak dolgoztak, ők dolgoztak meg a pénzért, ők döntöttek a család életéről... A nő pedig biztosította a megfelelő hátterét, vezette a háztartást, gyerekeket nevelt, kiszolgálta a férfit. Szerintem az az egészséges, hogy a mai kétkeresős csaladmodellben egyenrangú felek a házastársak, hiszen mindenkinek helyt kell állnia a munkában is es az otthoni életben egyaránt. Én ugyan tisztelem a párom, de önálló akarattal rendelkezek, de ez az "uramként és parancsolómként" való aposztrofálás idejétmúlt es pont az imént említett szabad akarat ellen való...
2014. máj. 16. 17:12
 12/25 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem egyénragúak. Nézzétek meg, hogy nő, alig van vezető pozícióban. pl USA elnök még nem volt nő, de Magyarországon sem volt még női miniszterelnök stb.
2014. máj. 16. 17:13
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Nehez megerteni itt egyeseknek, de a noi nem nem egy idegen faj, csupan a fajtank nostenyei... ebbol eredendoen igazabol nptul sokban nem kulonboznrk tolunk...

vagyis ahogy mi ferfiak sem, ugy ok sem szeretnek talpakat nyalni, kiszolgalni masokat..

ha azt varod, hogy tiszteljenek, akkor te is tisztelj!

hidd el, az a no manapsag is Uramnak fog szolitani, akit te Asszonyomnak szolitasz:)

2014. máj. 16. 17:14
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem te még mindig csak provokálni akarsz. Ha a kérdéshez idomulva írnád le a véleményed, nem lennél ilyen nőpárti.
2014. máj. 16. 17:17
 15/25 anonim ***** válasza:

Csak idő kérdése, hogy teljesen egyenrangúak legyenek.... 50 éve senki nem tudta volna elképzelni, hogy mondjuk egy nőgyógyász lehet nő. 10 éve ez már elképzelhető volt, viszont a nők csak a férfi nőgyógyászokban bíztak meg, csak hozzájuk fordultak. Manapság a legtöbb nő azt mondja, hogy szívesebben megy nő nőgyógyászhoz. (és ezt nem most találom ki, hanem hivatalos felmérés alapján mondom)

Ma már azon sem lepődik meg, ha a traumatológián vagy a sebészeten nő orvosok dolgoznak.

2014. máj. 16. 17:18
 16/25 anonim ***** válasza:
De LEHETNE miniszterelnök nő is akár az összes fejlettebb országban, más kérdés, hogy kevesebb nő megy politikusnak és aki megy az is idióta és senki nem szavazná meg miniszterelnöknek sosem. De a lehetőség megvan, vagyis ilyen téren is egyenlő a két nem.
2014. máj. 16. 17:22
 17/25 anonim ***** válasza:
Azért (is) vannak kevesebben vezető pozícióban nők közül, mert máshogy működik az agyunk... Egy férfi könnyebben hoz stratégiai döntéseket, míg a nők inkabb analitikus aggyal rendelkeznek... Illetve, amig a Férfiak vígan építik a karrierjüket, a nő terhes, majd gyereket nevel, es inkabb a családra fordítja a figyelmét. Es pont emiatt ritkábban bízzák rájuk a fontosabb pozíciókat bizonyos munkakörökben, mert biztos akadályozza annak ellátásában a család :(
2014. máj. 16. 17:24
 18/25 anonim ***** válasza:

Eleve problema, hogy letezett olyan kor, amikor elkepzelhetetlen lett volna egy noi nogyogyasz.... ez olyan, mintha a szuleszeten a vajudo nonek egy ferfi mondana, hogy "tudom mit erez":D

es amugy kellenenek noi politikusok... aferfiak szuk latokoruek es oregkorukra nagyon makacsok is lesznek... a nok problemafelfogasa mas, es hasznos lenne... csakhat a politika igazabol nem is a problemamegoldasrol szol mar:/

F20

2014. máj. 16. 17:27
 19/25 anonim ***** válasza:
#17 Kelepce. Ha akarsz családot, miért állsz munkába és építesz karriert? Ha nincs családod, miért vagy ilyen lelketlen karrierista ordas qurva?
2014. máj. 16. 17:27
 20/25 anonim ***** válasza:
19, azért állok munkába, mert valamiből fenn is kell tartani a családot. Nem vagyok sem karrierista, sem qrva, csupán felelősségteljesen gondolkodok, es Megadom a gyerekemnek a lehető legjobbat, és hogy ne kelljen azon gondolkodni, hogy mibol veszek neki új cipőt, ha kinőtte. De pont ez a szanalmas, hogy egy nő, ha kiejti a száján, h valamit el erni a munkájában, akkor rögtön ranyomjak az altalad említett gusztustalan jelzőt. Nem vagyok karrierista, de ne várjam tőlem senki azt, hogy otthon hímezek és hámozok, amíg az "uram" haza nem ér.
2014. máj. 16. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!