Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan fogadtathatnám el ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadtathatnám el ezt?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy eldöntöttem, hogy senkivel nem fogok lefeküdni az életem során, vagy egyáltalán összejönni, és ezt a családom elég nehezen viseli, sőt képtelen elfogadni. Miként fogadtathatnám el velük a helyzetet?
2014. máj. 16. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért döntötted el?
2014. máj. 16. 19:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Mert nem lennék elég jó, és nem akarok egész életemben ezen rágódni.
2014. máj. 16. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy nem leszel elég jó ? Fiú vagy lány vagy ?
2014. máj. 16. 19:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem nemfüggő :D De lány.
2014. máj. 16. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Kevés önbizalmad van. Valakinek biztos jó leszel,ezt nem szabad feladni ilyen könnyen! Neked sem lenne jó macskás néninek lenned és egész életedet 100 macskával leélned.
2014. máj. 16. 19:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Menj el apácának. Szerintem. Azt elfogadnák.
2014. máj. 16. 20:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!