Fiúk ez zavaró? Ha teljesen kiegyensúlyozott a
kapcsolatotok akkor zavar benneteket, ha a barátnőtöknek
nem teljesen sima a lába, nem teljesen frissen mosott a
haja, nem szett fehérnemű van rajta, hanem más bugyi más
melltartó?
Ezek olyan dolgok amiket észre se veszünk 10ből 11szer.
2010. jún. 7. 23:38
nem. az a zavaró, ha nem érhetek hozzá a lábához, mert az épp nincs frissen borotválva, és ő ezen parázik.
2010. jún. 7. 23:39
Utolsóval eggyetértek.
18/F
2010. jún. 7. 23:41
A haj, meg a szőrtelenítés fontos, de egyáltalán nem napi szinten. Csupán annyi, hogy ne váljon rendszeressé. 10-ből 1-szer senkit nem zavar. A szett fehérnemű meg szerintem senkit nem érdekel a csajokon kívül. Kb mint a cipő.
2010. jún. 8. 00:01
Én is egyetértek a másodikkal. Rohadtul tudja idegesíteni a pasit, ha a pasi ezért meg azért nem érhet hozzá,nem láthatja azt. Teljesen fölösleges parázni ezen csajok. Gondolok itt például arra, hogy a csaj szex előtt alig meri levenni a bugyiját, mert, hogy neki kicsit szőrös...vagy hogy ne simogasd a lábam, mert nem borotváltam meg. Ki a faszt érdekel, ha egy pasi szereti a csajt akkor nem azért simogatja a lábát, mert szép selymes, hanem azért, mert meg akarja simogatni.punktum
2010. jún. 8. 00:23
Én is egyetértek a másodikkal. Rohadtul tudja idegesíteni a pasit, ha a pasi ezért meg azért nem érhet hozzá,nem láthatja azt. Teljesen fölösleges parázni ezen csajok. Gondolok itt például arra, hogy a csaj szex előtt alig meri levenni a bugyiját, mert, hogy neki kicsit szőrös...vagy hogy ne simogasd a lábam, mert nem borotváltam meg. Ki a faszt érdekel, ha egy pasi szereti a csajt akkor nem azért simogatja a lábát, mert szép selymes, hanem azért, mert meg akarja simogatni.punktum ÁMEN
2010. jún. 8. 00:23
Hát... ha egy kiegyensúlyozott kapcsolatban zavaró tényező van, amit nem tudnak megbeszélni, akkor az csak papíron kiegyensúlyozott kapcsolat. Magyarán egy lósz*r...
FS
24/F
2010. jún. 8. 06:34
nekem volt egy pasim aki tuti h nem feküdt volna le velem ha pl azelőtt nap borotválkoztam de aznap nem...:D:D:D...de hát nem is tartott sokáig a kapcsolat és ő járt rosszabbul...a mostani párom...neadjisten nem borotválkozom sincs semmi probléma...sőt...:D
2010. jún. 8. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Bugyival vagy bugyi nelkul? (lent)Tobbszor hallom emberektol hogy ki bugyiban ki bugyi nelkul alszik :P Ti hogy vagytok ezzel?:> :P Irjatok kort meg nemet is ha lehet :P Csak kivancsisagbol kerdem :P
Karácsonyi ajándéknak bugyi?24éves fiú vagyok, és szeretnék a barátnőmnek egy különleges bugyit venni. Lehet tanga, vagy francia bugyi is. Szóval az lenne a kérdésem, hogy milyen erotikus bugyikat ismertek, és hogyan/ hol lehet őket beszerezni.
Szerintetek mi a jobb ajandek?szeretunk egyutt fazni emiatt gondoltam Gordon egyik szakacskonyvere de mar arra is gondoltunk hogy meg tanulunk pokerezni ezert egy poker szett zsetonokal is jo lenne? Ja es az ajandek ferfinek lesz