Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha még nem csókolóztam és nem voltam egy randin sem huszonéves lányként?
Regisztrálj társkeresőre. Nőként még van esélyed! Én 25évesen voltam elsőnek randizni. Az lett a vége,hogy mivel tapasztalatlan vagyok hagyjuk az egészet. 3 nőtöl is megkaptam, szóval elmentem örömlányhoz és utána baromi nehéz volt,de beindultak a dolgok.
Ne hidd el,hogy majd eljön az igazi meg ráérsz még meg ilyen klisék. Randivonalra regisztrálj, beszélgess nagyon sok emberrel és találkozzatok! Covid van! Csak a nagyon szimpatikus srácokkal csókolózz és add magad! Ne szinészkedj.
Légy óvatos,olyan helyre szervezz találkát ahol sokan vannak és bármikor kihátrálhatsz a dologbol,ha esetleg nem szimpatikus a partner.
Sok szerencsét❤️
Nekem 24 éves koromig fiuként nem volt semmi sikerem a lányoknál, de mióta átműtöttek, csak ragadnak rám a fiuk.
Ha nem megy a dolog, akkor csak váltsatok nemet, hátha jobban megy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!