Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz ha még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha még nem csókolóztam és nem voltam egy randin sem huszonéves lányként?

Figyelt kérdés
2021. máj. 14. 20:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Semennyire.
2021. máj. 14. 20:40
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
Hát nem túl biztató..
2021. máj. 14. 20:44
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Minden napra jut egy ilyen kérdés, nem unjátok még? Nem gáz, majd eljön a te időd.
2021. máj. 14. 20:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz. De most bőven tudsz válogatni abból a több tucat priviből amit a kérdésre kaptál. Mert ugye nyilván ez volt a célja is.
2021. máj. 14. 22:12
 5/11 anonim ***** válasza:
38%

Regisztrálj társkeresőre. Nőként még van esélyed! Én 25évesen voltam elsőnek randizni. Az lett a vége,hogy mivel tapasztalatlan vagyok hagyjuk az egészet. 3 nőtöl is megkaptam, szóval elmentem örömlányhoz és utána baromi nehéz volt,de beindultak a dolgok.

Ne hidd el,hogy majd eljön az igazi meg ráérsz még meg ilyen klisék. Randivonalra regisztrálj, beszélgess nagyon sok emberrel és találkozzatok! Covid van! Csak a nagyon szimpatikus srácokkal csókolózz és add magad! Ne szinészkedj.

Légy óvatos,olyan helyre szervezz találkát ahol sokan vannak és bármikor kihátrálhatsz a dologbol,ha esetleg nem szimpatikus a partner.

Sok szerencsét❤️

2021. máj. 14. 22:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az sokkal gázabb, hogy én huszonéves srácként vagyok így.
2021. máj. 15. 02:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor a 6os meg a kérdező találkozzon, aztán akkor egyiknek sem gáz a szitu.
2021. máj. 15. 08:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
#7 ja aztán a csaj elutasitja mert tapasztalatlan a srác xd
2021. máj. 15. 08:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 24 éves koromig fiuként nem volt semmi sikerem a lányoknál, de mióta átműtöttek, csak ragadnak rám a fiuk.

Ha nem megy a dolog, akkor csak váltsatok nemet, hátha jobban megy!

2021. máj. 15. 08:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem érzem azt hogy gáz lenne, de megkérdeztem hogy szerinted mi az oka? Nem akartad? Vagy így jött össze? Stb.
2021. máj. 15. 11:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!