Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarosan életem első randija lesz. Tudnátok tanácsokat adni?
Azt már lerendeztem, hogy egy olyan típusú kávézóba viszem a lányt, amit tudom, hogy szeret. Az ilyen evidens dolgokra természetesen figyelek, hogy nem fogok késni, sőt egy negyedórával előtte ott leszek már a biztonság kedvéért, illetve, hogy Én fogok fizetni mindent a kávézóban.
De e mellett szívesen vennék minden jótanácsot.
Mikre kell figyelni?
Miket nem szabad mondani?
Milyen témákat kell kerülni?
Mikre érdemes rákérdezni?
Milyen öltözék az ideális a randira?
Hogyan üdvözöljem amikor megjön? (Ölelés, puszi?)
Kínos csend ellen valami taktika?
stb.
Bármit szívesen meghallgatok.
Tudunk!
Ne legyél szerelmes, használd ki és dobd el. Csak ahogy a nők szokták.
NE stresszelj ennyire rá, ne légy görcsös, csak lazán, fog az alakulni magától. :)
Drukk-drukk!
Sima hétköznapi ruhában menj, amilyenben mondjuk egy barátoddal is találkoznál.
Én személy szerint nem vagyok nagy ölelkezős-puszilkodós olyan emberekkel, akikkel nem élek párkapcsolatban. A párommal csak simán köszöntünk egymásnak az első randinkon, aztán nyomtunk egy kis small talkot (hogy vagy, milyen volt a napod, mit iszol stb). Inkább az elbúcsúzásnál esik jól, ha a partner megölel, esetleg megcsókol (ha jól sikerült a randi).
Számomra kellemetlen lett volna nagyon személyes témákról beszélgetni (amit már írtak, mint a korábbi kapcsolatok, stb). A közös dolgainkról (egyetem, ismerősök, hobbik), családunkról, terveinkről és ilyesmikről beszélgettünk. Aztán úgyis látod majd, hogy miről beszél szívesen és alakul majd a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!