Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legütősebbb, legjobb csajozós dumák nyárra?
egy barátom akart bókolni egy lánynak, hogy milyen szép a szeme, de ezt a "szúrnálak"-kal próbálta ötvözni... a végeredmény: "szia cica, szúrnám a szemed" :DD
ezt ne próbáld ki, nem válik be xD
Ha azt hiszed, hogy az hogy felszedsz e valakit, attól függ, hogy milyen bókot mondasz egy csajszinak, nagyon tévedsz.
De ha ribancokra hajtasz, akkor azok szétteszik a lábaikat neked ennyitől is.
Érdekes gondolkodás. Szívesen elmennék veletek csajozni, biztos jókat nevetnék. :D Mindenesetre nekem, és az ismerőseimnek bőven elég, ha odamegyünk egy lányhoz, és mindenféle utős csajozási dumát mellékelve, megszólítjuk őket egyszerűen: "Szia". Erre rendszerint reagálnak is, és szóba elegyedünk velük.
Sajnálom, hogy bizonyos embereknek a legjobb, legütősebb csajozási dumák kellenek, hogy meg tudjanak szólítani egy nőt. Majd rájösztök, hogy a lányok kicsit másképp működnek.
Nos, Jó csajozást! xD
" Szia segítenél nekem egy fontos kérdésben?,- láttam hogy engem nézel, de nem voltam benne biztos ! ;) "
"Na ki az apucid/Megjött apuci ! "
"Ismered x-et ? -megkéred egy haverod hogy szólítsa le neked a csaj hogy ismered és mondja a te neved pl Ismered Bélát ? -és utána haverod lelép xD
a legjobb : " Hé te ! amúgy lenyeled a gect ?" :D -ha elkezd pofázni,hogy mekkora egy bunkó vagy akkor meg mondod : "mekkora egy prűd kurwa vagy ! " -otthagyod :D
Na viccet félretéve első jó, a többi poén,-kisebb százalékban jönnek be ! :D 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!