Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan sok magas vagy nagy darab, testes lány manapság, más alacsony fiút is zavar ez a csajozásban?
Ezért jó a társkereső, ott magasságra lehet szűrni.:)
Vagy menj olyan helyre, ahol sok lány van, és akkor ott is tudsz kisebbeket választani.
Pl. nálunk baletton sok a 160 cm-nél kisebb nő.
a lányok sem tehetnek a magasságukról. :D és az elég természetes dolog, hogy a nőknek általában (!) az olyan férfi vonzó, aki nagyobb náluk. erős, nagy, biztonságban érzem magam mellette, hozzá tudok bújni, át tudom ölelni anélkül, hogy olyan "összetöröm a kis testét" érzésem lenne. pedig nem vagyok egy buldózer alkatú. :DD
van egy rakás alacsony lány, őket valószínűleg nem zavarja, hogy te sem vagy magas. szerintem próbálkozz inkább náluk.
én 178 cm vagyok, és igen, képes vagyok még olyan cipőt is felhúzni, aminek van sarka, mert abban nem fáj a lábam a lapostalpúakkal ellentétben. és olyan furának érzem, ha lefelé kell néznem egy fiúra, el sem tudom képzelni, hogy ha így vagyunk, akkor ő férfiként tetsszen. a barátom 195 cm, vele olyan jól érzem magam, bár nálunk a családban mindenki magas: apukám, nagybátyáim, unokatesóim, szóval nekem ez a "természetes", és nem is érzem magunkat óriásnak igazából. furcsa is volt, ahogy írtad, hogy "alapkövetlemény, hogy egy fiú legyen 180cm vagy mi a szösz" mintha a 180 cm, az olyan hű, de magas lenne. :D
Miért? Sok van?
Egész nap jövök megyek a városban, de nem látok túl sok magas lányt. (Jegyzem meg ez keményen rombolja a város esztétikai élményét.)
És mi az, hogy 'nagy darab'?:D
De félre értés ne essék, nem kötekszem. Csak magam nem osztom a véleményed, lehet, csak rossz helyekre jársz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!