Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik filmre menjünk?
A minap este történt, mikor anyám leküldött a Jééé diszkontba egy Sunlicht-ért... Épp jövök kifelé a boltból, rágcsálgatom a Csokítót (végre beváltottam a sok 1-2 forintosomat, mikor is megláttam őt amint fején fülessel, kezében walkmannel ácsorgott a lámpa, kis barna kabátban, alatta "félvállas" pólóban - hát ember, nagyon szép volt ott a lámpa kékes fényében. Muszáj volt megszólítsam... És milyen jól tettem! Mint kiderült Ace Of Base-t hallgatott a kazin, mondtam is neki hogy jó az, de a mostani kedvencem a Scatman John. Utána valami Mr.Oizóról kérdezett, hogy láttam-e már klippjét, de mint kiderült csak a Z+-on szokott menni, nekem meg csak MSatom van. Utána beszélgettünk egy kicsit a sportól - hát ő nem annyira szereti az F1-et mint én (én imádom, jövő héten Belga nagydíj, remélem esni fog, izgalmas lesz ez a Mika-Schumi harcban, remélem tovább nő Mika előnye). Utána belőttem pár viccet is, miközben elsétáltunk a Posta Bank felé. A Torgyános poénom nem igazán értékelte, de a Horn Gyuláson már röhögött egy jót. Neki is kedvenc műsora az Űrgammák és a Játék határok nélkül, mint kiderült szóval volt közös téma.
Na most az a kérdés, hogy melyik filmre menjünk el? Az Ördög Ügyvédjére vagy a Mr.Bean filmre? Az Internetto az előbbit fel az utóbbit lehúzta szóval mi legyen?
Ez aranyos szöveg. Melyik évben "írtad"?
A Játék határon nélkül egy szenzációs műsor volt, kb 5 éves voltam, amikor ment, imádtam!!! :)
Maaaan... :D
M3-at néztél a hosszú hétvégén, vagy mi? :D
Az ördög ügyvédje jónak hangzik. Azt mondják a benne szereplő fiatal "egyarcú" ügyvéd színésznek készül majd valami számítógépes témával kapcsolatos filmje. Azt rebesgetik, hogy soha nem látott dolgok is lesznek benne, majd kiderül.
Én nem nézem meg mert kell a pénz, hogy meg tudjam venni a Half Life játékot, jövőre jön ki cd-n, plusz még vennem kell egy Pentium 3-as gépet is mert a mostani Pentium 2-esen lehet, hogy szaggatna.
Basszus, Mr.Oizó - Flat beat.
Sztem '99-ben jártál, amikor Orbán még csak tervezte az ötharmados hatalomat, az EU még jónak tűnt és mi be voltunk szarva a Y2K-tól(Jennifer Lopez milyen jó nő volt...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!