Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik irányítani akarnak egy nőt, és sose sikerül, miért rinyálnak?
Szerintem, az a probléma ,hogy megváltoztak a szerepek.
Itt nem a főzés/autószerelés felosztásra gondolok,hanem arra hogy alapvetően nincsenek a határok letisztázva.
Nők nagyon durvák,nyersek,nagyfa..ok.
A férfiak meg nyálasak és rinyálóssak lettek.
Nincsenek kompromisszumok,nincsen megbecsülés egyik oldalról sem. A mai megváltozott helyzetben, hamis értékrendek alapján,furcsa elvárások alakultak ki ami egyik oldaról sem igazán teljesíthető.
Hülye aki nősülne,férjhez menne vagy csak megbecsülésre tiszteletre vágyik a másiktól.
A nagy önmegvalósító,lányok meg a hétvégén bárkit halomra kú..ó srácok aztán csodálkoznak,hogy v.mi hiányzik.Legtöbbször azt sem tudják mi az ami hiányt kelt bennük.Nem tudják,mi az a kompromisszum,nem értik a másikat,miért akarnak teljesek önfeledtek, boldogok lenni.
Én ezt felismerve lassanként beletörődök abba is, hogy engem is ilyen nyavajgós gyökérnek titulálnak.
Miért is? Mert vágyom rá ,hogy szeressenek,tiszteljenek,számítsak valakinek ÉN a legtöbbet,ne hozzanak kínos megalázó helyzetbe.CSak én én én számítsak!
Durván hangzik, elsőre.
meg másodikra is.
De ha jobban magunkba fordulunk és elfogadjuk ezt az ősitulajdonságunkat,mindjárt jobban megy a tolerancia,meg az elfogadás,megbecsülés bla, bla, bla.
30/F.
Mert szimplán szánalmasak...
Egyébként aki irányítani próbálja azt akivel randizik vagy párkapcsolata van, az meg is érdemli hogy egyedül maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!