Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak?!

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon bejön és már egy jó ideje beszélgetünk.Nagyon el vagyunk meg tökre passzol minden,de valamiért az elmúlt időszakban nem beszéltünk és amikor arra került volna sor,hogy találkozzunk általában nem jött össze...és amikor összefutottunk egy kicsit azt láttam rajta,hogy ő is élvezi és tetszik neki is.Most újra beszélünk de kezd a helyzet megint ugyanolyan lenni mint a múltkori.Én ezt már nem értem és szeretném tudni mi ennek az oka.
2014. máj. 8. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szilvás buktát, mert azt szeretem.
2014. máj. 8. 21:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne a túrós béles az jobb, csinálj inkább azt. u.u
2014. máj. 8. 21:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok? Mi miatt van, hogy kezd ugyanolyan lenni a helyzet, te is tehetsz róla? Miért nem jöttek össze a találkozók, ki kezdeményezte azokat?
2014. máj. 9. 19:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!