Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
van egy lány aki jo barátom és soka beszélünk,bár még csak facebookon mert eddig nem találkoztunk de be van tervezve:)) amikor kezdtük a beszélgetést,akkor még volt barátja,aztán azt mondta szakított vele,nekem régota nejött a lány és akkor bevalottam neki és mondtam hogy megprobálhatnánk,de nemet mondot,aztán kiderült hogy nem is szakított vagyis hazudott,had ne mondjam milyen szar volt,de most nem tudom járnak e mert nála ez most tiltott téma,de elakart nekem valamit mondani,és késöbb kiszedtem belöle,hogy ö is érez irántam valamit de most sok baja van meg bizonytalan,és most nem akarja,meg a barátságunk se olyan felhötlen,mondta hogy nem akarja tönkretenni a barátságot meg egyébb kifogásokat ezért nem akarja,és most akkor mit tegyek,várjak rá vagy hagyjam és keresek mást? mondta már hogy hagyjam keresek mást de én öt szeretm és nem akarom elvesziteni mi legyen? 15/F

2014. máj. 12. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Probalkozz mégegyszer es ha akkor sem akár semmit akkor hagyd
2014. máj. 12. 17:36
 2/3 anonim válasza:
szerintem hagyd:)
2014. máj. 12. 17:44
 3/3 A kérdező kommentje:
hát nem tudom:/ én nagyon szeretem és ö is szeret azt mondta ha hagynám még ez a kicsi is eluszik
2014. máj. 12. 17:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!