Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok az ilyenekröl?
kapcsolatügyileg kérdezem
szoval van egy nagyon helyes fiu, tök jo a stilusa is meg nagyon kedvelem is
csak éppen az a baj h a társadalmi normáknak nem igazán felel meg, szoval már ült sitten, pedig csak 17 éves, de mondjuk nem ilyen emberölés vagy lopás miatt, csak feketén dolgozott
szoval az a lényeg h ti mennyire kezdeményeznétek egy ilyen emberrel kapcsolatok az én helyemben?
16/L
Ide illik Hanlon borotvája, miszerint:
„Sose tulajdonítsd rosszindulatnak azt, amire az ostobaság is elégséges magyarázat.”
Szóval lehet, hogy csak szimlán hülye és azért ment bele a fekete munkába, nem biztos, hogy nagyon piszkos ügyletekhez volt köze.
Ettől függetlenül gyanús a srác, én inkább elkerülném :D
A nők imádják az ilyen (bunkó, tapló, seg*gfej) pasikat, olyan izgalmasnak tűnnek... :-)
(úristen már hányszor leírtam ezt, már én unom :-))
persze a fenntartás az megvan
de kezdeményezni viszont nem nagyon kell miután ö már lépett
Nem ez alapján ítélném meg. Attól függ mért csinálta.
Az egyik kedves vápaszolonak meg üzenem, hogy kicsit előítéletes. A börtönben voltak máris bunkó segg.fejek? És ha nagyon kellet a családjának a pénz? Semmit sem tudsz a körülményeiről és az okairól. A kérdező írta is, hogy rendesen bánik a lányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!