Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Erről mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Ma bevallottam egy fiúnak, hogy már nem barátként nézek rá, hanem érzelmeket kezdtem el iránta táplálni. Szimpatikusak vagyunk amúgy egymásnak, és az ismeretségünk sem csak barátságnak indult. Erre nem volt semmi konkrét válasza, szó szerint lefagyott, mit is reagált volna. Viszont azt mondta, hogy szeret velem lenni, szeretne még mindig randizni velem, szóval nem hajtott el. Ezt csak kedvességből mondhatta, vagy tényleg lehet ebből még vmi?

2014. máj. 15. 08:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Próba cseresznye. Ennél okosabbat nem tudok mondani.
2014. máj. 15. 09:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem jössz be neki. Ha valóban mint nő bejöttél volna, majd kiugrott volna az örömtől, és nem tudta volna a boldogságát palástolni. De Ő lefagyott, és ez elég beszédesebb. Ne akarj egy ilyen "kapcsolatot", mert maximum kicsiholsz belőle pár együttlétet, de csak ennyire leszel jó neki, és amint adódik valaki, aki mint nő megérinti, lépni fog.Nekem ez a véleményem. Az emberi testbeszéd néha sokkal beszédesebb tud lenni, mint ha órákon át beszélnél.

Akkor reménykedhettél volna, ha látod, hogy a férfi majd kicsattan az örömtől, hogy megismerhet, mert ott már több van a srácban:)

2014. máj. 15. 10:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Ilyenkor, ha a nő vall szerelmet, általában hagyni kell időt a fiúnak, hogy hozzászokjon a gondolathoz.

Ha idáig nem vágyakozott utánad magán kívül - akkor kell egy kis idő, amíg felépül a szerelem.

Addig csak óvatosan, és ne rohand le.

2014. máj. 15. 15:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem rohanom le, nem fogom azt csinálni, mint egy eszeveszett hülye, mászni rá, vagy hasonlók. Úgy vagyok vele, hogy már tisztában van a helyzettel, és tudhatja, hogy rajtam semmi nem múlik innentől kezdve, úgyhogy kezdeményezhet komolyabban is :)
2014. máj. 15. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!