Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bele merjek vágni? (roma lány)
11/18 A kérdező kommentje:
Jó , de ha én összeállok vele , és tényleg normális. Akkor nyílván nekem nem kell hogy szüljön 8 gyereket. Értitek mit mondok. Tehát ha úgymond ki tudom emelni közülük akkor normális lehet nem? Nem beszéltem még vele személyesen , nem tudom hogy mennyire az az igazi putris cigány , de magyar barátnői vannak.
ezeket nem lehet megállítani te akarsz 1 gyereket azt mondja "jáó van" azt mire észbekapsz már kipotyogtatott ötöt hatot...
2014. máj. 16. 21:54
Van nekem pár cigány ismerősöm... putris, normális, vállalkozó, "üzletember" de MIND EGYFORMA! Nem lehet őket kiemelni, képtelenek a normális életre, ez van. Nem fogom fejtegetni, de hidd el, láttam már karón varjút...
2014. máj. 16. 21:55
14/18 A kérdező kommentje:
Hát mind1 írtam neki , majd elválik hogy milesz. Egy alkalomból gondolom még semmi nagy gáz nem lehet , hogy felmérem a terepet. (márha egyáltalán lesz). De esetleg még ha vki tud használható infót mondani , nem ilyet hogy 30 évesen nem lesz foga és potyognak ki belőle a gyerekek... az nyugodtan írjon.
na ez érdekes :D
biztos vagy benne, h roma? vagy cigány? vagy esetleg félig magyar?
de nem a származás a fontos és sok előítéletes emberke sztem nem biztos, h a legjobb tanácsot tudják adni :)
ismerd meg, ismerd meg a családját is és érhetnek még meglepetések (pozitív értelemben)
2014. máj. 16. 22:27
Unokanővérem egy roma sráccal él együtt már több mint egy éve, az ő családjánál laknak, ahol több gyerek is van, de tisztán, ápolt házban, igényesen élnek egy egész jó környéken, teljesen normálisak. Roma és roma között is van különbség, ne legyenek előítéleteid. Ismerkedj meg vele és a családjával, utána eldöntheted, hogy akarod-e a szitut vagy sem.
2014. máj. 17. 22:19
Család nem fogja hagyni ,hogy veled legyen.
2014. máj. 19. 09:22
Sztem ez nagyon függ atól hogy tényleg ez a legalja roma család vagy azért közel se, több olyan ismerősök van aki félig roma viszont a legtöbbnek nincsenek együt a szülei és a magyar szülő neveli szóval teljesen magyarközegben él úgy is viselkedik van amelyiknek csak kb a nevéből jöttem rá hogy az és nagyon sokan lenézik őket pedig gimnáziumban tanulnak illetve már van amelyik dolgozik is
Másik olyan romákat is ismerek akik intézetbennőttek fel kialakítva abból a környékből sosem éltek abban a kultúrában nem is cselekszenek úgy
Mindenesetre én azt mondom ismerd meg gondold át
2014. máj. 19. 09:24
Kapcsolódó kérdések: