Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam ezen?
Legyetek barárok
Aztán majd később lehet még más is köztetek
Nincs minden veszve harcolj ha fontos neked
Irj rá facebook-on hogy hogy van és beszélgessetek
nekem is ugyanez volt hogy a randi utan nem beszeltünk aztan fél év mulva ujra elkeztünk
Ha meg nem ir vissza (de látta már) akk már nem érez semmit de próbáld meg
ha már egyszer randiztatok akkor tetszel neki
Pont ezt kéne elmondanod neki is. Mindenki lehet rossz passzban, nehogy már egy nap miatt ne találkozzatok soha többet. Írd meg neki, vagy keresd fel személyesen.
Ne érdekeljen, hogy vajon mit mondd majd, csak a jelennel törődj. Írd ki magadból neki az érzelmeidet, már ettől megkönnyebbülsz. Aztán ha igent mond egy következő találkozóra, és összejöttök, mindketten csak nevetni fogtok ezen az apróságon. Légy bátor, ha visszautasít, akkor is elkönyvelheted magadban, hogy te mindent megtettél az ügy érdekében.
( én azzal szoktam nyugtatni magam egy-egy félresikerült találkozó után, hogy " Biztos azért nem tetszettem neki mert homoszexuális, vagy csak simán rossz az ízlése) Egoistának tűnhet,de így legalább nem rágódom felesleges dolgokon. Ha együtt kell lennetek, úgyis együtt lesztek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!