Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tudtok a pesti Altair...

Fekete Holló kérdése:

Mit tudtok a pesti Altair teaházról?

Figyelt kérdés

(Majdnem) Első randira egy gyönyörű lányt vinnék erre a helyre. Imádja a kávét és a teát, ezenkívül szereti a verseket is. Nem akarom elbaltázni, mert életem nagy szerelmét vélem látni benne, most először, amióta ismerkedek.

Jó lenne saját tapasztalat is. Ha szerintetek nem jó, mondjatok jobbat, ha tudtok!

16/F ; 17/L

2015. jan. 6. 20:55
 1/2 anonim ***** válasza:

NAGYON JÓ HELY! Én nagyon sokat járok oda, párommal is nagyon sokszor voltunk, mindig ezt javaslom randihelyszínnek a kétségbeesett ismerőseimnek. Hangulatos hely, nagyon különleges berendezéssel, fetrenghettek egymás mellett. A teák is nagyon finomak, bár picit drágák, de egyszer-kétszer belefér. Nagyon jól lehet ott beszélgetni, én ajánlom :)

Ha szép idő van és nincs túl hűvös, sétálhattok utána a Múzeumkertben, az is hangulatos hely :)

2015. jan. 6. 21:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyon jó hely, csak valami őrült kapucnis tömegmészárosról nevezték el. Úgyhogy ne lepődjetek meg azon, hogyha valami csuklyás csóka betér.
2015. jan. 7. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

15-18 év közötti lányok! Van kedve valakinek ismerkedni egy 20 éves pesti fiúval?

Nem vagyok sem vékony sem kövér közepes 180 cm magas vagyok, barna rövid hajú. Írhatok privibe is.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!