Fiúk! Hogyan lehettek olyan szívtelenek és kegyetlenek, hogy ledagadtoztok egy 175 cm magas és 65 kilós lányt?
De amúgy ez a lány egy BOMBÁZÓ szerintem. Tetőtől talpig nagyon szép: az arcán kívül nagyon szép és formás lába, feneke van. A melle is pont jó (se túl nagy, se kicsi). Én még enyhén túlsúlyosnak sem nevezném. Csak éppenhogy nem látszanak ki a bordái.
5-6 olyan fiú is volt, aki ezt a bombatestű lányt egyenesen ledagadtozta, aztán átírta a profilján a testalkatát normálról "nőiesen teltre".

válasza:

válasza:175 cm és 65 kg az tényleg oké.
De sok lány sem különb, akik meg nagyon szeretik levéznázni a nekik nem tetszô fiúkat.

válasza:

válasza:

válasza:"Az arcán kívül"
Te egy lord vagy haver...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden fiútól mást hallok,kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.:) Inkább a magas,vagy az alacsonyabb lányok jönnek be,és miért?:)
Nagyon tetszik egy lány, de Ő 182 magas, Én pedig 187 vagyok. Szerintetek?
Kort és magasságot is légyszi!
Csajok írjanak akik beszélnek is, életkort írjatok
Sokadik fiú mondta hogy ezért nem tetszem, de miért pont az állal van a baj?? Van olyan lány akinek a homloka nagyobb vagy a szemei vannak messze az orrától vagy a füle lapos, mégis talál magának párt. Tényleg nagy terület van az államnál a szám alatt, de a lányok akik...
Egyből elküldenétek melegebb éghajlatra?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!