Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon vonzanak az anyagias,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vonzanak az anyagias, magas elvárású Hölgyek. Nehéz ilyen Nő-t találni?

Figyelt kérdés

Biztos sokaknál kiveri a biztosítékot, de engem kimondottan vonz, ha egy Nő anyagias és elvárja a párjától, hogy mindent megadjon neki. Mindig is a mások által "plázacicának" tartott lányok tetszettek, akik igényesek, sokat foglalkoznak magukkal, szeretnek költekezni. Természetesen egy férfi dolga, hogy egy ilyen Nő szükségleteit biztosítsa, garantálja számára a megfelelő életszínvonalat. Vannak itt olyan Hölgyek, akik álszentség nélkül hasonlóan gondolkoznak és fel is vállalják ezt?

Életkort írjatok, ha kérhetem!

2016. jún. 19. 15:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hányas szintű troll vagy már?
2016. jún. 19. 16:11
 2/17 anonim ***** válasza:
43%
Társkereső tele van ilyenekkel.
2016. jún. 19. 16:22
 3/17 anonim ***** válasza:
59%
Inkább az a nehéz, hogy ne ilyent találjon az ember.
2016. jún. 19. 16:31
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk a rizsat, te most komolyan penzert akarsz magadnak baratnot vasarolni? :D
2016. jún. 19. 16:31
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért igényes valaki, mert "szeret koltekezni".

Az emberi értékek máshol kezdődnek!

2016. jún. 19. 16:32
 6/17 anonim ***** válasza:
52%

Tàrskeresô oldalak,elittàrs pl.

Bod,BadGirlz bàr,Ötkert,Kraft.

Plusz elitklubbok.

2016. jún. 19. 17:14
 7/17 anonim ***** válasza:
Elvitted a rekord lottónyereményt, és most nincs ötleted elkölteni? :-)
2016. jún. 19. 17:40
 8/17 anonim ***** válasza:
Elég magas elvárás az hosszútávon önmagában is hogy szeresd minden körülmények között a másikat, nem is teljesítünk benne túl jól mi emberek, akkor miről beszélünk.
2016. jún. 19. 17:48
 9/17 anonim ***** válasza:
Én ilyen nő vagyok, írj és elverem a pénzed:)))
2016. jún. 19. 18:03
 10/17 anonim ***** válasza:
"Természetesen egy férfi dolga, hogy egy ilyen Nő szükségleteit biztosítsa, garantálja számára a megfelelő életszínvonalat" Te vagy troll vagy vagy egy birka.
2016. jún. 19. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!