Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet belőle még valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet belőle még valami?

Figyelt kérdés

Az első kapcsolatom közel másfél éves volt, az egyik osztálytársammal jöttem akkor össze, egész jól meg voltunk. Ennek kb. tavaly májusban lett vége, mert már nem működött. Pár nappal később egyből elhívtam az egyik évfolyamtársamat sétálni, hogy elfelejtsem az első szerelmet. (Egy közös óra után bevártam, és megkérdeztem benne van-e egy közös délutánba.) Kicsit meglepetten érte, azt mondta, hogy igen, de nem biztos, hogy aznap ráér. Végül eljött egy pénteken. Egyébként köztünk mindig volt valamilyen vonzalom, még egészen 9. elején is, akkor majdnem összejöttem vele, de eltávolodtunk, és jött az osztálytársam....

Randi egész jól sikerült, amikor a közepén voltunk megkérdezte, hogy szakítottam-e a barátnőmmel..

Ezt követően párszor neten beszéltünk, aztán jött az újabb randi. (Egy jó kis közös horror :D )

Itt már megfogtam a kezét film közben, de látszott rajta, hogy teljesen stresszbe jött/megolvadt.. Végén hazakísértem, adtam egy puszit neki és megöleltem.

Hétfőn suliban jól láthatóan került, majd kért egy személyes talit egy szünetben, ahol mondta, hogy amúgy se szeret városba járkálni, neki ez elég volt 2 hónapra, meg azt, hogy túl jó vagyok hozzá. Aztán 1 hónappal rá, írt egy levelet, hogy sajnálja, hülye volt, és nincs-e kedvem összefutni vele valamikor.(Ezt meg is beszélte az anyjával, ő is lehülyézte, hogy kikosarazott.) Ekkor elvittem egy kis rejtett városi helyre, ott beszélgettünk, voltunk cukrászdában... Egész biztos, hogy jól érezte magát, de megint azt írta pár nap leforgása után, hogy túl jó vagyok hozzá, és alig lesz otthon nyáron, ami rossz lenne az én szemszögemből. Nos 2015 júniusa óta alig beszéltünk, csak, ha segítség kellett neki valamilyen tantárgyból. Május közepén kicsit beszéltünk az érettségikről, viccelődtünk(iskolában). Ez úgy történt, hogy megszólítottam, ő leült mellém, és jött magától az egész. Közben a barátnői magukhoz hívták, mondta, hogy 1 perc és jön, és így is lett :)

Mióta az "incidens" történt azóta nem kedveltünk egymásnak semmit, majd május végén feltett egy képet amire kivételt tettem. 2 napja én is frissítettem a profilképem, aztán nagy meglepetésemre likeolta.

Tudom, ez gyerekes, meg nincs semmi egy-egy like-ban..

Amúgy tavaly nagyon önbizalom hiányos volt, mostanra mintha kicsit változott volna. Amikor a tanár is felszólított, gyakran hátrafordult.. Most, hogy nem látom már, (max. egyetemen) írjak rá? Kicsit félek, hogy beégetne esetleg a barátnőinek,ha semmi komoly nem lenne. Mert amikor egyszer elnézést kért, hogy lerázott, akkor úgy állította be nekik, mintha én hívtam volna el..

18 évesek vagyunk.

2016. jún. 30. 20:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, mindketten bizonytalanok vagytok. Szerintem egy próbát megér a dolog, de akkor mondja meg őszintén ő is, hogy mit is akar, miben lenne benne. Viszont ez a "túl jó vagy hozzám" kitétel nekem inkább lerázásszagúnak tűnik, ez tipikus női hárító duma. Állítsd választás elé, hogy akkor tisztázzátok a dolgokat, mert nem fogsz örökké várni rá, miközben elmegy az élet a fejed fölött.
2016. jún. 30. 20:47
 2/2 anonim ***** válasza:

"Tudom, ez gyerekes, meg nincs semmi egy-egy like-ban.."

Valóban.

Amúgy meg gratu, hogy benyeled ezt a "túl jó vagy hozzám" szöveget és társait. Ha érdekelted is minimálisan, anynira biztos nem, hogy kilépjen a komfortzónájából és komolyabba kezdjen veled, te meg pörögsz ezen is azóta ahelyett, hogy lapoznál. Nem jött össze? Ez van, lesz másik. Kár ilyeneknél megtorpanni.

2016. jún. 30. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!