Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne gáz?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van 1 lány aki megtetszett,facebookon találtam rá..Mennyire gáz csak így full ismeretlenként bejelölni,ráírni?Tudom hogy ne fb csajozzak,de 2 közös ismerősünk van összvissz,az is látásból,szóval másképp nincs sok esélyem:D csináltatok már ilyet?2016. júl. 1. 17:32
2/11 szulu56 válasza:
hagyd a f****ba, úgyse jelöl vissza
3/11 A kérdező kommentje:
Kettes ne magadból indulj ki;)
2016. júl. 1. 17:40
4/11 anonim válasza:
En rosszul vagyok az ilyenektol, meg a baratnoim tobbsege is, de lehet hogy ez a lany a kivetel akivel lehet igy is ismerkedni.
5/11 A kérdező kommentje:
Én se csináltam még ilyet,sztem is gázXD De máshogyan meg nem tudom megismerni..:(
2016. júl. 1. 17:44
6/11 anonim válasza:
ha annyira tetszik, egy próbát megér
7/11 anonim válasza:
Talán jobban járnál mint én, nálam fordított szitu volt, munkahelyről ismerek egy lányt, személyesen elbeszélgetek vele, meg elhülyéskedünk néha. Gondoltam bejelölöm facebookon, erre nem hogy visszajelölt volna, de már az a funkció is eltűnt,hogy ismerősnek jelölhessem. Érdekes, személyesen van beszélgetés,facebookon nincs :)
8/11 szulu56 válasza:
#2-es vagyok, csak vicceltem. nem gáz, mindenképpen próbáld meg, nem veszíthetsz semmit. :)
9/11 anonim válasza:
Figyu, ha nem jössz be neki, rosszul sül el, ha bejössz neki, jól sül el. Ennyi. :)
10/11 anonim válasza:
Én a barátomat facebookon ismertem meg, én írtam rá, de nem ismerkedés volt az elsődleges célom, haben segítséget kértem tőle, aztán egyik este elkezdtünk más dolgokról is beszélni, nem csak arról amiben segített nekem, aztán 9 hónapig skypeoltunk, mert messze laktunk, aztán én oda költöztem, ahol ő lakik (nem miatta) és azóta együtt vagyunk már majdnem egy éve :)
De én se válaszoltam soha olyan fiúknak akik ismerkedni akartak vele facebookon. Inkább keress valami ürügyet arra, hogy elkezdjen beszélni veled, de ne valami magyon átlátszót! De ha nem is találsz, sok veszteni valód nincs.
Sok sikert:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!