Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a szakítás első lépése?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Majdnem 2 éve vagyunk együtt, a barátom gondolkodási időt kért, mert rájött hogy nem biztos való neki kapcsolat.
Én ezt úgy latom, ha szeretne, biztos lenne benne.
Járt valaki hasonlóan?
ápr. 5. 09:44
2/13 anonim 

válasza:

Ő elkezdte, te fejezd be. Nem akarja lekötni magát.
3/13 anonim 

válasza:

Ahogy az első írta. Van neki vlaki más a képben és így akar nyugodtan dugni hogy azt mondhassa hogy de hát akkor nem is voltatok együtt mikor megdugta a másikat. Még ki se kell dobni, mert már eleve ő nem akart veled lenni és mást választott. Miután megdugta és kiszórikázta magát és nem lesz éppen senkije, akkor akar majd téged elővenni. Na ilyenkor kell azt csinálni, hogy le se xarod. Egye meg amit főzött. Dughat tovább össze vissza akivel akar
4/13 anonim 

válasza:

Téged nem akar. Ez ennyi. Majd jön neki olyan (vagy már van), akit szeret, akkor majd egyből úgy fogja gondolni, hogy mégis való neki a párkapcsolat. Add ki az útját, ne menj bele ilyen megalázó helyzetbe, hogy hátha még a szamár mellett dönt egy kis időre (az Te vagy), mielőtt végleg lelép.
5/13 anonim 

válasza:

Nem biztos, hogy van neki más, nem biztos, hogy nem szeret. Ami biztos, hogy téged, a jelenléted készpénznek veszi, azt hiszi, te mindig ott leszel, vagy egyszerűen csak tesztel, hogy mit reagálsz, mert kicsit beleunt a jóba. Add meg neki, amit akar: tűnj el az életéből, de teljesen. Nincs üzenet, nincs telefon. Ne reagálj a megkereséseire. Hagyd gondolkodni, ha gondolkodni akar, de úgy, hogy nem hagyod magad ki-be rángatni a kapcsolatba. Ha eldöntötte, mit akar, és téged akar, akkor tegyen érte. De nem két hiányzollal meg három szívecskés üzenettel, hanem tényleg.
6/13 anonim 

válasza:

Szerintem ne menj bele olyan játszmákba, hogy majd ő kéthavonta úgy dönt, hogy gondolkodik eltűr-e, te meg közben a lábtörlőn várod a füttyszót. 2 év után elég megalázó gondolkodási időkéréssel lepattintani valakit. Ez nem egy 1 hónapos kapcsolat volt.
7/13 anonim 

válasza:

Az 5-ös tanácsa önellentmondás: ne hagyja magát ki-be rángatni a kapcsolatba, de azért várja, hogy hátha még csettint neki, hogy mégis kell, mert nincs más. Két év után mondta azt, hogy nem kell neki a kérdező. Még csak nem is a kérdező rakta ki a szűrét, hanem fordítva. Hogy jönne itt képbe, hogy majd bizonygatja, hogy mégis szereti? Ki hinné ezt el ezután? Ki tudna benne megbízni? Ilyenbe csak az megy bele, akinek nullán van az önbecsülése.
8/13 anonim 

válasza:

5-ös vagyok, és a válaszom nem erről szólt. Épp az ellenkezőjéről. Pont nem a csettintésre várakozásra buzdítottam. A csettintésre várakozás az, ha megelégszünk egy "jaj, gondolkoztam, és hiányzol" típusú üzenettel. Amit én javasoltam, hogy tűnjön el a pasi életéből teljesen. Ha a pasi eleget gondolkodott, hogy tulajdonképpen mit is akar, és megtapasztalja, hogy mit jelent a másik hiánya, akkor tenni fog érte, hogy visszakapja, amit elveszített. De akkor nagyon oda kell tennie magát. A férfiak hajlamosak alulértékelni azt, amit természetesenek vesznek mindaddig, amíg el nem veszítik. Én erről beszéltem.
9/13 anonim 

válasza:

8-as neked nem nyilvánvaló, ogy a pasi szivatja, talonban tartja a kérdezőt? Magyarán hülyének nézi, de teljesen.
10/13 anonim 

válasza:

A párkapcsolat arról szól, hogy amikor mellettem van, akkor nem akarok tőle megszabadulni. A többi már csak az ego, önsajnálat. Jaj, de hiányzik, nincs aki mos-főz-takarít rám, nincs szex. Persze, hogy hiányérzete lesz, csak nem a párja személyisége fog neki hiányozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!