Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ma szakít velem, hogy készüljek fel?
Kérlek segítsetek, nagyon ideges vagyok.
Tegnap nagyon rondán összevesztünk a párommal. Az utóbbi napokban folyton beszólt nekem(például, hogyha becsúszik a gyerek én leszek a hibás mert nem fogamzásgátlót használunk, vagy, pl. megjegyzést tesz az összes többi nőre, vagy hogy milyen nyámnyila vagyok, stb(.
A lényeg, hogy volt egy kisebb orvosi beavatkozás, mert feldagadt az arcom. A párom szerint rutin, és én rossz döntést hoztam, hogy nem másik orvoshoz mentem hanem válalltam a beavatkozást. Amiket a napokban átéltem, nekem nagyon rossz volt.
Tegnap mentünk hozzá délután, és közöltem, hogy bunkó, mert nem támogatott engem, mire megfordult, hogy akkor ne töltsük együtt az időt.
Ezek után haza értem, és elkezdett hívogatni engem, én meg nem vettem fel estig. Bejárta a városomat és a szomszéd várost, nehogy bajom legyen, ráírt a 3 testvéremre. Mikor megtudta, hogy direkt nem vettem fel, kiakadt, hogy ugyanolyan vagyok mint a többi nő és jöjjek át este, hogy megbeszéljük. Én viszont este már nem akartam mert sok volt az a nap, ma akartam tiszta fejjel átbeszélni amin ő kiakadt.
Ma fogunk találkozni 1-kor a városunk főterén, ami egy kis parkos rész.
Tegnap este még írt nekem egy viccet, én meg leírtam neki, hogy nem így kellett volna alakulnia a dolgoknak, és lehet, hogy este nyitnom kellett volna egy picit, de mindegy. Írta, hogy ma megbeszéljük.
Reggel hívom, és iszonyat bunkó.
Nagyon félek, nem tudom mi történt velünk, de enkem ő nagyon fontos ezek ellenére.
Készülj a legrosszabbra. Akkor nem ér negatív meglepetés.
Lehetne rosszabb is, pl elüthet egy busz, vagy kirabolhatnak, elárverezhetik a házadat, kiírthatják a családod, adósságba taszíthatnak... stb. Szakítás? bitch please....
Ilyen pasira kár időt pazarolni, írd meg neki sms-ben, hogy neked itt ennyi elég volt, részedről vége.
Átállítod facen, hogy egyedülálló, és kézcsókom.
Ha több eszed van, mint az írásod alapján gondolom, akkor meg te szakítasz vele délután.
Már nem is kell azon agyalnod, mi lesz, ha ő szakít...
Most komolyan, ennél normálisabbat nem találtál?!
Remélem, aranyból van a faxa, ha ezt elviseled neki, és még te kúszol a kegyeiért, mert remegsz, hogy ki ne dobjon, mert úúúúúgy szereteeeeed...
Nem csoda, ha a pasiknak meggyőződése, hogy a nőknek a bunkók kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!