Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok le mondani róla?
Van egy férfi akivel csak futó kalandom volt de nem tudom elfelejteni. Nagyon jól éreztük magunkat együtt, jókat beszélgettünk olyan igazi mély beszélgetések voltak,mindig megnevetettük egymást össze bújtunk csókokat loptunk egymástól.Na meg hát a szex is jó volt vele és hozzá kell tegyem egy kegyetlenül jó pasi nagyon tetszik nekem.
Sajnos sokáig nem láttam de mostanában újra felbukkant és folyamatosan rá gondolok, vágyom rá. Na de a lényeg ahogy beszélgettünk probált talán közeledni.. Meg simogatta a vállam közel állt hozzám és mélyen a szemembe nézett. Én meg mint egy kis tini lány teljesen oda vagyok érte.
Azt szeretném kérdezni hogy mivel tudnám rá venni hogy még jobban közeledjen felém? Vagy én kapjam le egy csókkal?
Csak látom rajta hogy nem mer újra lépni.
Felnőtt nő vagy? Mondhatni elég bizalmas volt köztetek a viszony? Akkor üdv a XXI. században, szóval nyugodtan csináld. Voltatok szerintem annyira jóban hogy megtehesd nem?
Az más kérdés, hogy mire fogsz vele hosszú távon menni... te full szerelmetes vagy a pasiba az látszik, de nem biztos a másik oldalon is ez a pálya. Ha így belemész akkor csak te fogod a végén megszívni (bár a szív már csak ilyen, nem lehet neki parancsolni).
Ha ennyire jó pasi, akkor szerintem a kérdés az hogy te vagy e annyira jó, hogy egy futó kalandnál többet akarjon tőled. Itt már nem a külső játszik, hiszen szerintem jobbnál jobb nők ostromolhatják. Hanem van e olyan személyiséged, ami miatt ő tartós kapcsolatra lépne veled.
A mély beszélgetések egy jó jel, de ezt rengeteg férfi csinálja abban a reményben egy nővel, hogy ágyba vigye.
"SAJNOS SOKAIG NEM LATTAM, de mostanában újra felbukkant és folyamatosan rá gondolok, vágyom rá."
Na de miért nem láttad szerinted? Olyan nincs, hogy valaki akar a másiktól valamit nem tűnik el, kivéve ha más van a képben, mivel jó pasi így nagyon valószínű, hogy nem csak veled foglalkozik. Én nem ajánlanám, hogy kapd le, bármennyire is bele vagy zúgva (nyilván ős érzi ezt), mert bár sok féri azt mondja milyen jó, örül a női kezdeményezésnek, ugyanennyi meg onnantól fogva elveszti az érdeklődését. Tapasztalat. Amúgy meg félő, hogy csak játszik veled, legyél résen, ne add könnyen magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!