Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok nekem mesélni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok nekem mesélni olyan történeteket, amelyek erőt adnak?

Figyelt kérdés

Nem akarok oldalakon át panaszkodni nektek, annyi a lényeg, hogy nagyon sokat csalódtam a fiúkban. Természetesen tudom, hogy a nők is ki tudnak cseszni a férfiakkal, de jelen esetben én most lány vagyok, akit nagyon sokszor átvertek. Nagyon hálás lennék, ha leírnátok akár saját, akár ismerőseitek történetét, amely pozitív kicsengésű olyan témákban, mint pl.

- hogy jöttetek össze a párotokkal

- már-már majdnem feladtátok, hogy szerelmesek legyetek, de mégis rátok talált a szerelem

- azt hittétek, nem fog összejönni az adott lánnyal, sráccal, de mégis sikerült

- gyerekkori szerelmetek volt, és sok ideig nem láttátok egymást, aztán egymásra találtatok

Szóval ilyenekre gondolok, de akármilyen más, pozitív történetet (párkapcsolati témában) is olvasnék. Kérlek titeket, segítsetek nekem ezzel egy kis erőt adni. Nagyon köszönöm.

2016. jún. 19. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Visszatalálós hozzászólás... Ez most nekem is jól jönne.

Egyébként ezek a kudarcok azért érnek bennünket, hogy tanuljunk belőle. Ha nem lennének és minden tökéletesen alakulna, az unalmas lenne. Később még rájöhetsz, hogy előnyöd származik ezen tapasztalataidból. (F)

2016. jún. 19. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy kis dopping kell, amit olvasva erőt adna, vagy csak elterelné a figyelmed nézz meg pár jól megcsinált videót a youtubon. Pl motivációs videókat. Többet meríthetsz belőlük, mint az olvasásból, hisz a nézése közben több és erősebb inger éri az agyad. Én is reggelente ilyenekre kelek, na nem azért mert annyira kellenének, hanem mert annyi erőt adnak és annyira feldob némelyik mint egy erős kávé.

A sztorik is biztos jók, azokkal majd szolgál más.

2016. jún. 19. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is voltam hasonló cipőben. Nagyon nem vagyok magabiztos a külsőmmel kapcsolatban, de ez kifelé egyáltalán nem volt érezhető. Tipikus kemény csajként:D viselkedtem, persze ez is az énem egyik része, de ugyanakkor nagyon érzékeny is vagyok, ezért nagyon sokáig nem volt senkim, legalábbis olyan, akivel tovább is tartott volna pár hónapnál a kapcsolat. Eldöntöttem, hogy egyedül fogok meghalni, mert a legjobb barátnőm is elhagyott, ment a depizés sokáig, aztán erőt vettem magamon, már nem keresgéltem görcsösen, elkapott a magabiztosság megint és rátaláltam a barátomra, a legjobb barátomra, akire mindeddig vártam, és így visszagondolva előbb is találhattam volna ilyen társat, de lekötött az önsajnálat.
2016. jún. 19. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

19 voltam, amikor az exem, akivel majd 2 évet voltam karácsonykor megcsalt... Teljesen összetörtem, ráadásul néhány hónap választott el a születésnapomtól, amire szerettem volna emlékezni. Elkezdtem ismerkedni fiúkkal, kimentem 1-2-vel randira, de egyikkel sem alakult úgy, h azt gondoltuk volna, h összeillenénk. Születésnapom után eldöntöttem, h élvezem a szingliséget, nem kell pasi.

1 hét múlva rám írt Ő :) Minden "elvárásomnak" megfelelt. Idősebb volt tőlem, magas, helyes, kedves. Nem hittem el, h ilyen van, aki a szememben egy tökély :) Aztán 2 hét múlva találkoztunk mert a nyakamon ott volt az érettségi és arra készültem. Találkoztunk és úgy éreztem, h szerelem volt első látásra mindkettőnknél. Egy álom volt a vele töltött idő. 3 hónapig úgy éreztem magam mint a mesékben. A szüleim is szerették őt, engem is imádtak az ő szülei. Mindig jutott időnk egymásra. Aztán valami megváltozott... Egyik este felhívott, h ő össze van zavarodva és nem tudja, h mit érez... Kérdőre vontam, h 3 hónap után nem tudja, h mit érez. 1 hónapig se veled se nélküled volt, közben kiderült, h egy másik nő került a képbe, ami bezavarta az érzelmeibe. Sírás, rossz evés, hányások egyfolytában... Lefogytam akkor majd 7 kg-ot, és tonnaszámra szívtam a cigiket, miközben nem is voltam dohányos. 1 hónap után, h nem tudta eldönteni, h kihez húz a szíve, én mondtam, h vége. 1-2 napig még keresett, nem válaszoltam neki, nem írtam neki vissza és azóta nem is hallottam róla. A net alapján tudom, h még a nővel együtt vannak és már megkérte a kezét. Ennek 2 éve már, h vége lett...

A szakítás után annyira meg voltam zavarodva a szeretethiánytól és az árulástól, h az első pasi karjaiba beleugortam és összejöttem vele. Keserves időszak volt, mert hamar rájöttem, h én csak bánatomban futottam hozzá és valójában nem vagyok szerelmes sem belé, így szakítottunk... Sokáig nem volt senkim, majd találkoztam a jelenlegi párommal akivel több mint fél éve együtt vagyunk és SOKKAl jobban szeretem mint azt a hűtlent akitől kínokat kaptam 1 hónapig... Komoly tervei vannak mint kapcsolat téren, mint a jövőre nézve! Határozott és érzem, h megbízhatok benne! :) Megmutatta milyen az IGAZ szerelem!

2016. jún. 19. 20:54
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Életem egyik legjobb élménye az volt, amikor 2013-ban jött hozzánk egy új dolgozó lány és nagyon megfogott. Pár hét múlva összejöttünk és annyira csodálatos szerelem volt, amit az ember nem érezhet, max. 1x vagy 2x életében, én repkedtem, a lány is, minden szuper volt, akkor tapasztaltam meg, hogy a szex is mennyire más egy ilyen helyzetben. Azt most nem részletezem, hogy miért, de megtört valami 9 hónap után és bejelentette, hogy ennek vége, de semmi komoly indok nem volt, csak meggondolta magát, ennyi. Gondolhatjátok mennyire, de én is padlóra kerültem, kerestem a kiutat és olyan dolgot aakrtam csinálni, amit eddig sosem. Elkezdtem olvasni pszichológiai könyveket, a nőkről sok könyvet, a szerelemről is mindenfélét és pár hónap alatt visszaadta a reményt bennem, de persze kitartónak kell lenni, akármit is csinálsz. Az én elvem az, hogy valami újat kell kitalálni, akkor minden rendben lesz.
2016. jún. 19. 21:04
 6/6 anonim ***** válasza:
2016. jún. 19. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!