Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem mesélni olyan történeteket, amelyek erőt adnak?
Nem akarok oldalakon át panaszkodni nektek, annyi a lényeg, hogy nagyon sokat csalódtam a fiúkban. Természetesen tudom, hogy a nők is ki tudnak cseszni a férfiakkal, de jelen esetben én most lány vagyok, akit nagyon sokszor átvertek. Nagyon hálás lennék, ha leírnátok akár saját, akár ismerőseitek történetét, amely pozitív kicsengésű olyan témákban, mint pl.
- hogy jöttetek össze a párotokkal
- már-már majdnem feladtátok, hogy szerelmesek legyetek, de mégis rátok talált a szerelem
- azt hittétek, nem fog összejönni az adott lánnyal, sráccal, de mégis sikerült
- gyerekkori szerelmetek volt, és sok ideig nem láttátok egymást, aztán egymásra találtatok
Szóval ilyenekre gondolok, de akármilyen más, pozitív történetet (párkapcsolati témában) is olvasnék. Kérlek titeket, segítsetek nekem ezzel egy kis erőt adni. Nagyon köszönöm.
Visszatalálós hozzászólás... Ez most nekem is jól jönne.
Egyébként ezek a kudarcok azért érnek bennünket, hogy tanuljunk belőle. Ha nem lennének és minden tökéletesen alakulna, az unalmas lenne. Később még rájöhetsz, hogy előnyöd származik ezen tapasztalataidból. (F)
Ha egy kis dopping kell, amit olvasva erőt adna, vagy csak elterelné a figyelmed nézz meg pár jól megcsinált videót a youtubon. Pl motivációs videókat. Többet meríthetsz belőlük, mint az olvasásból, hisz a nézése közben több és erősebb inger éri az agyad. Én is reggelente ilyenekre kelek, na nem azért mert annyira kellenének, hanem mert annyi erőt adnak és annyira feldob némelyik mint egy erős kávé.
A sztorik is biztos jók, azokkal majd szolgál más.
19 voltam, amikor az exem, akivel majd 2 évet voltam karácsonykor megcsalt... Teljesen összetörtem, ráadásul néhány hónap választott el a születésnapomtól, amire szerettem volna emlékezni. Elkezdtem ismerkedni fiúkkal, kimentem 1-2-vel randira, de egyikkel sem alakult úgy, h azt gondoltuk volna, h összeillenénk. Születésnapom után eldöntöttem, h élvezem a szingliséget, nem kell pasi.
1 hét múlva rám írt Ő :) Minden "elvárásomnak" megfelelt. Idősebb volt tőlem, magas, helyes, kedves. Nem hittem el, h ilyen van, aki a szememben egy tökély :) Aztán 2 hét múlva találkoztunk mert a nyakamon ott volt az érettségi és arra készültem. Találkoztunk és úgy éreztem, h szerelem volt első látásra mindkettőnknél. Egy álom volt a vele töltött idő. 3 hónapig úgy éreztem magam mint a mesékben. A szüleim is szerették őt, engem is imádtak az ő szülei. Mindig jutott időnk egymásra. Aztán valami megváltozott... Egyik este felhívott, h ő össze van zavarodva és nem tudja, h mit érez... Kérdőre vontam, h 3 hónap után nem tudja, h mit érez. 1 hónapig se veled se nélküled volt, közben kiderült, h egy másik nő került a képbe, ami bezavarta az érzelmeibe. Sírás, rossz evés, hányások egyfolytában... Lefogytam akkor majd 7 kg-ot, és tonnaszámra szívtam a cigiket, miközben nem is voltam dohányos. 1 hónap után, h nem tudta eldönteni, h kihez húz a szíve, én mondtam, h vége. 1-2 napig még keresett, nem válaszoltam neki, nem írtam neki vissza és azóta nem is hallottam róla. A net alapján tudom, h még a nővel együtt vannak és már megkérte a kezét. Ennek 2 éve már, h vége lett...
A szakítás után annyira meg voltam zavarodva a szeretethiánytól és az árulástól, h az első pasi karjaiba beleugortam és összejöttem vele. Keserves időszak volt, mert hamar rájöttem, h én csak bánatomban futottam hozzá és valójában nem vagyok szerelmes sem belé, így szakítottunk... Sokáig nem volt senkim, majd találkoztam a jelenlegi párommal akivel több mint fél éve együtt vagyunk és SOKKAl jobban szeretem mint azt a hűtlent akitől kínokat kaptam 1 hónapig... Komoly tervei vannak mint kapcsolat téren, mint a jövőre nézve! Határozott és érzem, h megbízhatok benne! :) Megmutatta milyen az IGAZ szerelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!