Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt ilyen lekezelő, lenéző? Lehet csak én vagyok sértődékeny?
En alapjaraton pesszimista ember vagyok,bocsi. De azt kell mondanom,hogy nem mindig szabad elhinni a "sok a munka" "jobbat erdemelsz,aki torodik veled" "nem akarlak bantani" dumakat.
Az egesz leirasbol mintha magamat lattam volna ket evvel ezelott.
Ugy atba.szt.ak, ahogy illik! :D
Az nem jelent semmit,h neha kimarad a szex, es romantikusan egy puszikaval bucsuztok. Nalunk ez akkor volt,mikor elotte kielegitette mas, nem volt olyan kanos, ezert kijatszotta a "nem csak a szex miatt vagyok veled" kartyat. Nemelyik ferfi olyan profin uzi, hogy eskuszom elismeresem. Aki nem veszi eszre, az meg igy jart, legalabb jo tanulopenz volt.
Persze van az az eset is,mikor szo sincs ilyenrol, hanem tenyleg ugy erez,ahogy te azt gondolod, de ez a ritkabbik eset.
"Nem tudom mire vélni ezeket??"
hány éves vagy? lehet, h. ennyire nem esik le neked, mi a szitu? teljesen jogosan viselkedik így a srác. face-en szerelmet vallasz neki, majd face to face nem mondasz semmit, kuka vagy... ezt nem lehet így! persze, h. arra várt, h. beszéljétek át a vallomásodat,ezt magadtól is tudhatnád... így nehéz lesz bepasiznod.
Köszi a válaszokat.
2# Tényleg sokat dolgozik, mert mondta a testvére aki vele dolgozik, hogy nem tudtak ebédelni se annyi dolguk volt. Ismerem és nem olyan aki játszik, a nőkkel, lányokkal annál sokkal komolyabb. Nem az a csajozós tipus, nem jár sehova bulizni, vagy csajozni.
3# Remélem igazad van, és ha legközelebb akar még velem találkozni :( Akkor biztos, megfogom vele ezt beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!